Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Η Ρεάλ πάλεψε, η Ντόρτμουντ άντεξε! (video)



Μετά τον τελικό του Μονάχου το 1997, η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα βρεθεί 16 χρόνια αργότερα σε ακόμη έναν.


Αυτή τη φορά, το Λονδίνο και το Γουέμπλεϊ περιμένει με.. ανοιχτές αγκάλες την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε το ματς σε.. τρελό τέμπο, αλλά από τη στιγμή που πέρασε το πρώτο δαιμονιώδες τέταρτο των Ισπανών, χωρίς ουσία, οι Γερμανοί έδειξαν το λόγο που βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο.

Τα γκολ των Μπενζεμά και Ράμος στο 83' και το 89' έδωσαν ελπίδες στη "βασίλισσα" αλλά δεν κατάφερε από κει και πέρα να κάνει το... απίθανό!

Ενα... τρελό τέταρτο!

Η Ρεάλ ξεκίνησε με... φόρα στην αναμέτρηση, θέλοντας να πετύχει ένα γκολ το οποίο θα μεταφέρει άγχος και ψυχικό βάρος στην ομάδα του κλοπ.

Η πρώτη καλή φάση ήρθε για τους παίκτες του Μουρίνιο, μόλις στο 4', όταν ο Βάιντενφελερ είπε "όχι" στον Ιγκουαϊν, με το δεξί του πόδι, στο σουτ του Αργεντινού.


Πάνω που η "βασίλισσα" κυριαρχούσε στο ματς, τα πράγματα για τον Κλοπ έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν είδε τον Γκέτσε να μην μπορεί να συνεχίσει.
Ακολούθησε ένα δίλεπτο, "εφιαλτικό", για τους Γερμανούς όταν στο 14' ο Ρονάλντο βρέθηκε απέναντι από τον Βάιντενφελερ, αλλά ξανά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ενα λεπτό αργότερα, ο Εζίλ είδε το σουτ του από θέση τετ-α-τετ να περνάει άουτ - δίπλα από το αριστερό δοκάρι των αντιπάλων.
Όσο το ημίχρονο έφτανε στη λήξη του, η Ντόρτμουντ ισορροπούσε το ματς και έκοβε τη φόρα της Ρεάλ. Έτσι, κατάφερε να βγάλει αλώβητη το πρώτο.. μανιώδες τέταρτο της Ρεάλ και να κάνει τη ζωή της ομάδας της Μαδρίτης ακόμη πιο δύσκολη.
Πήγε να φέρει τα πάνω - κάτω, αλλά...
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".
Στο 50' ο Λεβαντόφσκι μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!
12' αργότερα, ο Ρόις με πάσα πάρε-βάλε βρίσκει τον Γιουντογκάν, αλλά ο Λόπεθ έπεσε και έκανε το αδύνατο σώζοντας την ομάδα του από το γκολ, στο πλασέ του παίκτης της Ντόρτμουντ!
Πάνω που όλοι πίστευαν ότι η Μπορούσια δεν θα μπορέσει με τίποτα να χάσει τη συμμετοχή της από τον τελικό του Γουέμπλεϊ, οι παίκτες του Μουρίνιο πήγαν να τους διαψεύσουν.
Στο 83', ο Κακά, έδωσε στον Εζίλ εκείνος βρήκε τον Μπενζεμά και εκείνο με πλασέ άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Σέρχιο Ράμος πήρε την μπάλα από τον Μπενζεμά και με σουτ στην οροφή των διχτύων έκανε το 2-0
Στη συνέχεια, δεν άλλαξε κάτι και έτσι, οι Γερμανοί θα είναι αυτοί που θα βρεθούν στον τελικό του Γουέμπλεϊ!
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Ρεάλ: Ντιέγκο Λόπεθ, Εσιέν, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο (57' Κακά), Τσάμπι Αλόνσο (67' Κεντίρα), Μόντριτς, Μεσούτ Εζίλ, Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (57' Μπενζεμά).
Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Σβεν Μπέντερ, Γκιουντογάν, Μπλαστσικόβσκι (91' Φελίπε Σαντάνα), Γκέτσε (14' Γκρόσκροϊτς), Ρόις, Λεβαντόβσκι (87' Κελ).



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: