Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

To τηλεφώνημα του Σαββόπουλου στον Κρατερό Κατσούλη!


Στο live της προηγούμενης Κυριακής νικητής του «Your face sounds familiar» ανακηρύχθηκε ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος μεταμορφώθηκε σε Διονύση Σαββόπουλο, και συγκέντρωσε διθυραμβικές κριτικές.


Η συγκεκριμένη μεταμόρφωση φαίνεται πως συγκίνησε ακόμη και τον ίδιο τον σπουδαίο μας καλλιτέχνη, καθώς πήρε τηλέφωνο τον Κρατερό Κατσούλη και σχολίασε με κολακευτικά σχόλια την ερμηνεία του.

Ο κ. Κατσούλης μίλησε στο fthis.gr και αποκάλυψε τι συζήτησαν οι δυο τους στο τηλέφωνο: «Όταν σήκωσα το τηλέφωνο και άκουσα από την άλλη άκρη της γραμμής να μου λέει ο Κρατερός; Ναι. Διανύσης Σαββόπουλος. Η αντίδραση μου ήταν... Αλήθεια τώρα. Δεν το πίστευα! Ο Διονύσης Σαββόπουλος ήταν πάρα πολύ ευγενής, τρυφερός, με πολύ χιούμορ και μου είπε πολύ όμορφα πράγματα.
Μου είπε: "Σας απόλαυσα, Σε χάρηκα και μετά μου έκανε πλάκα ότι αν χρειαστεί αντικατάστασή του σε κάποια συναυλία θα με φωνάξει, γιατί δεν θα φανεί διαφορά. Ήταν τεράστια χαρά και τιμή για μένα να ακούω αυτά τα λόγια από έναν άνθρωπο που στα 12 μου, τον πρωτοείδα στο Ο.Α.Κ.Α. το '83 στη συναυλία του και από τότε δεν σταμάτησα να τον θαυμάζω και να τον παρακολουθώ. Έπαιρνα και άκουγα όλες τις κασέτες του γιατί τότε δεν είχαμε λεφτά και το βινύλιο ήταν ακριβό, αλλά μετά πήρα και τους δίσκους από βινύλιο για να τον ακούω. Δεν είχαμε γνωριστεί μέχρι τώρα ποτέ. Μιλήσαμε για τις δουλειές μου και έδειξε ενδιαφέρον γι αυτά που κάνω. Αυτή η επαφή μας ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για μένα».


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: