Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Summer Crossing: Η Scarlett Johansson γίνεται σκηνοθέτης, ξεκινώντας με Truman Capote


Οι φήμες κυκλοφορούσαν καιρό όμως τώρα πια είναι επιβεβαιωμένες. Η Scarlett Johansson θα κάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο της με το "Summer Crossing," το πρώτο μυθιστόρημα του Truman Capote.


Ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην καριέρα της ετοιμάζεται να κάνει η Scarlett Johansson, προσθέτοντας στο βιογραφικό της την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα.
Η 28χρονη ηθοποιός θα σκηνοθετήσει μια κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου μυθιστορήματος του Truman Capote με τίτλο "Summer Crossing". Σύμφωνα με την υπόθεση του βιβλίου, μια 17χρονη κοπέλα ερωτεύεται έναν Εβραίο εργαζόμενο σε πάρκινγκ στη Νέα Υόρκη του 1945.
Ο Capote έγραψε το "Summer Crossing" το 1940, αλλά εθεωρείτο ότι είχε χαθεί για περισσότερο από 50 χρόνια πριν ανακαλυφθεί σε μια δημοπρασία το 2004 και δημοσιευτεί λίγο αργότερα.



Όπως δήλωσε η ίδια η ηθοποιός, σύμφωνα με το αμερικανικόhollywoodreporter.com, "Κάποια χρόνια πριν άρχισα να δουλεύω μαζί με τη σεναριογράφο Tristine Skyler για τη διασκευή του 'Sumer Crossing', ένα εμπνευσμένο πρωιμο έργο του Truman που έχει κερδίσει την καρδιά μου εδώ και καιρό. Το ότι είμαι σε θέση να μεταφέρω αυτήν την ιστορία στη μεγάλη οθόνη ως το πρώτο μεγάλου μήκους σκηνοθετικό μου ντεμπούτο είναι ένα όνειρο ζωής και προνόμιο".
Αυτό που πιθανότατα δε γνώριζες είναι ότι η ScarJo έχει μια ακόμη σκηνοθετική εμπειρία, στο μικρού μήκους "These Vagabond Shoes" με τον Kevin Bacon από την αποσπασματική ταινία "New York, I Love You".
Τα γυρίσματα της ταινίας πάντως θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014, ενώ το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2015. Για να δούμε...





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: