Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Μια Ελληνίδα πίσω από τη Rihanna


Η μεγαλύτερη σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής Rihanna δανείζεται τις συνθέσεις μιας Ελληνίδας για να τις κάνει επιτυχίες. Ο λόγος για την Βάσσυ Καραγιώργος που γεννήθηκε στο Ντάργουιν της Αυστραλίας από Έλληνες μετανάστες γονείς.

Η μητέρα της είναι από τα Γρεβενά και ο μπαμπάς της από την Κοζάνη ενώ η ίδια από μικρή αγαπούσε το τραγούδι.

Ωστόσο λόγω των αντιρρήσεων του πατέρα της να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος, η Βάσσυ σπούδασε αρχιτεκτονική στο Σύδνεϋ.

Παράλληλα όμως με τις σπουδές της και κρυφά από εκείνον έκανε παράλληλα μαθήματα μουσικής.

Αυτό που της άνοιξε διάπλατα την πόρτα στο χώρο ήταν, όπως αναφέρει η Real News, η νίκη της σε διαγωνισμό ραδιοφωνικού σταθμού στην Αυστραλία, όπου τραγούδησε μπροστά σε 80.000 θεατές.

Έκτοτε μετακόμισε αρχικά στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια στο Λος Άντζελες. Στη Νέα Υόρκη ήταν που συναντήθηκε τυχαία με στέλεχος μιας δισκογραφικής εταιρείας ο οποίος ενθουσιάστηκε με τα τραγούδια της.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η Βάσσυ Καραγιώργος ενώ σήμερα η εξωτική της φωνή ακούγεται στα πιο γνωστά διαφημιστικά και σε δημοφιλείς σειρές όπως Grey’s Anatomy και Ugly Betty.

Έχει συνεργαστεί με τους Rihanna, Afrojack, Dave Aude και Richard Vission, ενώ έχει «ντύσει» με τη φωνή της τηλεοπτικές διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων εταιρειών όπως οι Victoria’s Secret, η Google και η Nike.






Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: