Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Σταρ έγιναν πανκ για μια μέρα ( photos )



Ηταν όλες εκεί. Οι μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ και της μουσικής έλαμψαν στο κόκκινο χαλί του ετήσιου ανοιξιάτικου γκαλά του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης, που εγκαινίασε το βράδυ της Δευτέρας τη νέα του έκθεση με τίτλο «Πανκ: Από το χάος στη μόδα», σε ρυθμούς... πανκ.


Ή περίπου, καθώς δεν ακολούθησαν όλες οι λαμπερές προσκεκλημένες το θέμα της εκδήλωσης, που δεν ήταν άλλο από την επιρροή του κινήματος του πανκ στη μόδα.
Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες ήταν η πληθωρική Μπιγιονσέ, πρόεδρος της βραδιάς, με στιλιστική επιλογή ένα φόρεμα του Givenchy, με ουρά... χιλιόμετρο, σίγουρα απόλυτα ταιριαστό στο λάτιν ταμπεραμέντο της, όχι ωστόσο πανκ.

Αντίθετα, εντός θέματος ήταν -ποια άλλη;- η Μαντόνα, που εμφανίστηκε με σκισμένο δικτυωτό καλσόν, καρό σακάκι Givenchy, ροζ γόβες Casadei και συνολικά εμπνευσμένο λουκ (η βασίλισσα της ποπ ξέρει πάντα να λανσάρει τη μόδα), ενώ επιτυχία σημείωσε και η εμφάνιση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με το διασκεδαστικό υπερμέγεθες αξεσουάρ στο κεφάλι της από τον Filip Treacy, το φόρεμα Giles Deacon και τις μπότες Lou-
boutin. Αλλαγμένη, με ξανθιά κόμμωση, εμφανίστηκε και η Αν Χάθαγουεϊ με μια σέξι δημιουργία του Βαλεντίνο, στο ίδιο περίπου κοντοκουρεμένο ύφος που λανσάρει εδώ και λίγους μήνες η στάρλετ Μάιλι Σίρους (στο κόκκινο χαλί του Μητροπολιτικού Μουσείου λάνσαρε φόρεμα Marc Jacobs). Eμπνευση της Χάθαγουεϊ, η Ντέμπι Χαρ, παρούσα κι αυτή με δημιουργία Τόμι Χίλφιγκερ.

Από το εντυπωσιακό γκαλά, του οποίου την επιμέλεια είχε η δαιμόνια διευθύντρια του αμερικανικού περιοδικού Vogue, Αννα Γουιντούρ, δεν έλειψε ούτε η έγκυος Κιμ Καρντάσιαν, ολοστρόγγυλη μέσα στο λουλουδάτο Givenchy της (ο οίκος είχε την τιμητική του, όπως φάνηκε), έχοντας επιστρέψει στις ΗΠΑ μετά τις διακοπές της στη Μύκονο.

Σεμνή και σικ, σαν να βγαίνει από γαλλικό φιλμ άλλης εποχής, ήταν με το μαύρο φόρεμα του Dior και το βέλο της η Τζένιφερ Λόρενς ενώ σε απόλυτη φόρμα έμοιαζε η Ούμα Θέρμαν, με ένα εκτυφλωτικά πράσινο φόρεμα Zac Posen, που θύμιζε την παρουσία της ως Poison Ivy στην ταινία «Μπάτμαν & Ρόμπιν» του '97.


























Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: