Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Αρώματα ευεξίας


Αρώματα ευεξίας

Γνωρίζατε ότι οι μυρωδιές μπορούν να βελτιώσουν την ενέργειά σας και να την κάνουν από αρνητική - θετική; Επίσης έχετε ποτέ σκεφτεί ότι μια μυρωδιά μπορεί να σας αλλάξει διάθεση;


Άρωμα και Feng Shui

Στο Feng Shui, οι μυρωδιές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιωθεί, και να μετατραπεί η αρνητική σε θετική ενέργεια στο σπίτι σας. Είναι πολύ σημαντικό βέβαια για να δημιουργήσετε καλό FengShui να χρησιμοποιήσετε μόνο φυσικά αρώματα ή αιθέρια έλαια. Τα συνθετικά αρώματα που είναι γεμάτα από χημικές ουσίες δεν λειτουργούν τόσο θετικά όσο εμείς θέλουμε να λειτουργήσουν. Τα φυσικά όμως αρώματα μπορούν να εισάγουν chi στο περιβάλλον σας και μπορεί επίσης να έχουν τις ιδιότητες της αρωματοθεραπεία για να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο ήρεμοι, πιο ευτυχισμένοι και πιο δραστήριοι. Χρησιμοποιήστε λοιπόν στο σπίτι σας ζωντανά λουλούδια, βότανα, ψημένα μπαχαρικά ή αιθέρια έλαια, προς αντικατάσταση τυχόν συνθετικών αρωμάτων, αποκτώντας έτσι ευεξία.

Διαφορετικές μυρωδιές αλλάζουν τη διάθεσή σας

Εάν νιώθετε ανησυχία ή θυμό θα πρέπει να μυρίσετε λεβάντα ή χαμομήλι. Και τα δύο θα μπορέσουν να σας ηρεμήσουν.

Εάν έχετε ανάγκη για αναζωογόνηση δοκιμάστε την μυρωδιά της μέντας, του δενδρολίβανου, του ευκαλύπτου ή του λεμονόχορτου.

Για να διατηρήσετε στο υπνοδωμάτιο σας μια ατμόσφαιρα χαλαρωτική και αισθησιακή, δοκιμάστε τριαντάφυλλο, ylangylang, ή γιασεμί.

Και για την ψυχική σας ανάταση και την βελτίωση της μνήμης σας, δοκιμάστε γκρέιπφρουτ, lemongrass ή βασιλικό.

Για να έχετε ήρεμο ύπνο, δοκιμάστε σανδαλόξυλο, λεβάντα, γεράνι και wintergreen.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: