Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Άντρες- εξωγήινοι: τι του λες & τι καταλαβαίνει!


<b>Εσύ του λες ότι είστε καλεσμένοι σε γάμο, κι εκείνος σκέφτεται:</b>   Άντε πάλι να τρέχουμε και να μας λένε και στα δικά μας. Και να σκέφτεται κι εκείνο το μονόπετρο που αν δεν είναι και αληθινό το

Άντρες έτοιμοι για όλα και άντρες έτοιμοι... για τίποτα! Γιατί εσύ το λες νερό κι εκείνος σκέφτεται ότι είσαι γλάστρα και ψάχνεις υπηρέτη να σε ποτίσει! Δεν είναι τίποτα! Πολλές φορές, άλλα πράγματα λέει μια γυναίκα και άλλα αντιλαμβάνεται ο άντρας που έχει στο πλευρό της! Ιδού οι 4 πιο συνηθισμένες παρεξηγήσεις!


Εσύ του λες ότι είστε καλεσμένοι σε γάμο, κι εκείνος σκέφτεται:

"Άντε πάλι να τρέχουμε και να μας λένε και στα δικά μας. Και να σκέφτεται κι εκείνο το μονόπετρο που αν δεν είναι και αληθινό το διαμάντι, θα με πει και τσίπη. Και τι το θέλεις το μεγάλο το διαμάντι, που πεθαίνουν τα παιδάκια στην Αφρική για να το μαζέψουν. Άσε κι εκείνο το αστείο με τα νυφικά που τι γνώμη να της πω που βλέπω μόνο τούλια. Ελπίζω η τούρτα να είναι καλή".

Αγάπησα έναν εξωγήινο: η πραγματικότητα είναι μία: τον καλύτερο άντρα να έχεις στο πλευρό σου, να σε αγαπά, να σε ποθεί, να είσαι η γυναίκα της ζωής του, από μόνο του και χωρίς καμία πίεση (κοινωνική, οικογενειακή) δεν θα έμπαινε σε διαδικασία γάμου. Η λέξη γάμος για έναν άντρα είναι ισοδύναμη με κρεμάλα, η ζωή εδώ τελειώνει, φυλακή, κελί 33, ελεύθεροι πολιορκημένοι. Και ναι, το μονόπετρο δεν θα καταλάβει ποτέ πόσο αξία έχει για σένα ως υπόσχεση και ναι, εμείς ποτέ δεν θα καταλάβουμε γιατί να δώσουμε ένα κάρο λεφτά για μια παιχνιδομηχανή, εφόσον δεν είμαστε 5 ετών!



Εσύ μιλάς για τις διακοπές σας μαζί κι εκείνος σκέφτεται:

"Τώρα αυτή θέλει να με τυλίξει- ποιός της είπε ότι θα είμαστε μαζί μέχρι τότε; Κι αν κλείσουμε εισιτήρια, θα πάρω επιστροφή για ακύρωση; Είχαμε πει με τα παιδιά να πάμε και Μύκονο, που να τους εξηγώ τώρα...."

Αγάπησα έναν εξωγήινο: ναι λοιπόν! Εσύ φταις που αντί να κανονίζεις τριήμερα και διακοπές με τις κολλητές, φρόντισες να ψάξεις νωρίς για προσφορές για να σας βγουν οικονομικές οι διακοπές και να μην τρέχετε τελευταία στιγμή. Ναι, ο άντρας σήμερα θέλεις να τον γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια, να κανονίζεις τις δικές σου διακοπές κι αν μέχρι τότε είστε μαζί και δεν πλήττεται η ελευθερία και ανεξαρτησία του (και δεν τον φτύσουν οι κολλητοί με τις δικές τους σχέσεις) να πάει και διακοπές μαζί σου.



Εσύ του λες πως έχεις πονοκέφαλο κι εκείνος σκέφτεται:

"Πάλι δηλαδή δεν θέλει να κάνει σεξ ή μήπως έχει περίοδο. Οπότε να μην την κάνω την κίνησή μου γιατί θα φάω πόρτα. Αλλά όταν έχω εγώ πονοκέφαλο, παίρνω παυσίπονο και δεν λέω τίποτα. Γιατί εμένα δεν μου δημιουργούν πονοκέφαλο οι φίλες της;"

Αγάπησα έναν εξωγήινο: όχι κορίτσι μου, περίπλοκες σκέψεις δεν κάνουμε μόνο εμείς τα θηλυκά. Η λέξη πονοκέφαλος σηματοδοτεί για εκείνον έναν ολόκληρο κυκεώνα σκέψεων που κινούνται γύρω από το σεξ, σεξ, σεξ. Που να του εξηγείς πως επιστημονικά πλέον, το σεξ μπορεί να διώξει τον πονοκέφαλο και πως να τον κάνεις να καταλάβει πως δεν είναι η περίοδός σου η μόνη αιτία για να έχεις νεύρα και πως μόνο και μόνο που το υποθέτει αυτό, σε εκνευρίζει πιο πολύ.



Του λες θέλω να μιλήσουμε κι εκείνος σκέφτεται:

"Φτου ρε παιδί μου, έχει κι αγώνα σήμερα. Τι να πούμε πάλι. Όλο να μιλάμε θέλει. Άσε που μπορεί να θέλει να προχωρήσουμε τη σχέση μας. Έμαθε λες ότι την απάτησα, μήπως θέλει να με χωρίσει; Λες να παίζει καμιά καθυστέρηση και δεν είμαστε για έξοδα τώρα. Την πάτησα, άλλη μια βραδιά χαμένη".

Αγάπησα έναν εξωγήινο: ο πιο λανθασμένος τρόπος για να κάνεις μια σοβαρή κουβέντα μαζί του είναι να ξεκινήσεις με τη φράση θέλω να μιλήσουμε. Όχι, δεν τον προετοιμάζεις όπως νομίζεις αλλά αντίθετα τον προκαταλαμβάνεις πως ότι κι αν ειπωθεί από δω και πέρα, δεν θα είναι για καλό. Η διάσημη μουρμούρα που όταν γίνεται στο κρεβάτι, μεταμορφώνεται σε κρεβατομουρμούρα είναι η χειρότερη πρακτική για να μιλήσεις σοβαρά με ένα αγόρι ηλικίας από 3- 103 ετών. Αν πάλι θέλεις να του πεις κάτι, μην το κάνεις με sms, μειλ. Προτίμησε τα σήματα καπνού, που θα τον κάνουν να υποθέσει πως έστω μαγειρεύεις στην κουζίνα. Κατά τα άλλα, απόφυγε τα βαριά- βαρύγδουπα ξεσπάσματα και μίλα καθημερινά για όσα σε απασχολούν -και πιο εύκολα θα τα καταλάβει και λιγότερες κακές σκέψεις θα βάλει με το μυαλό του(όσο έχει)!





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: