Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Αισθητικές Επεμβάσεις γένους…αρσενικού!

Αισθητικές Επεμβάσεις γένους…αρσενικού!

Στο μυαλό μας οι αισθητικές επεμβάσεις είναι συνυφασμένες κυρίως με το γυναικείο φύλο, δυστυχώς εσφαλμένα καθώς τόσο τα παλαιότερα χρόνια και ακόμα περισσότερο σήμερα, επισκέπτονται αρκετά συχνά και οι άντρες το ιατρείο ενός πλαστικού χειρουργού.Σύμφωνα με νέα στοιχεία από έρευνες, οι άντρες έχουν αρχίσει να «ανησυχούν» για την εμφάνιση τους τόσο όσο και οι γυναίκες, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συγκεκριμένες πλαστικές επεμβάσεις.


Μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις είναι τα επιθέματα στο πιγούνι. Σύμφωνα με τους άντρες είναι ένα σημείο που αναδεικνύει τον ανδρισμό σε ένα πρόσωπο, τους κάνει να φαίνονται πιο «μαχητικοί» και αυτό πιστεύουν ότι μπορεί να τους βοηθήσει εν μέρει στην καριέρα τους. Το πιγούνι «πρότυπο» το οποίο συνήθως θέλουν να μοιάσουν είναι αυτό του Brad Pitt ενώ επίσης δημοφιλές είναι του Michael Douglas και του Arnold Schwarzenegger. Τα επιθέματα αυτά είναι συνήθως φτιαγμένα από σιλικόνη και τοποθετούνται συνήθως είτε κάτω από το σαγόνι είτε μέσα από το στόμα, ώστε να μην υπάρχουν εμφανή σημάδια.

Η αμέσως πιο συχνή «αντρική» επέμβαση είναι αυτή της λιποαναρρόφησης. Αρκετοί άντρες επιλέγουν αυτή την τεχνική προκειμένου να απαλλαγούν από το περιττό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, με στόχο την ανάδειξη των κοιλιακών μυών, κάτι που θεωρείται sex appeal.

Φυσικά από την δημοφιλή λίστα, δεν θα μπορούσε να λείπει η ρινοπλαστική. Εκτός από την γενετική φύση μιας κακοσχηματισμένης μύτης, αρκετά συχνά οι άντρες λόγω της έντονης ενασχόλησης τους με αθλήματα, τυχαίνει να σπάσουν και να παραμορφώσουν την μύτη τους-δεν είναι τυχαίο ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου το ποδόσφαιρο αποτελεί το πιο δημοφιλές άθλημα, η νούμερο ένα πλαστική επέμβαση στους άντρες, είναι η ρινοπλαστική.

Εκτός από αυτές τις πλαστικές επεμβάσεις, αρκετά συχνά οι άντρες επιθυμούν να αφαιρέσουν αισθητικά προβλήματα όπως οι σακούλες στα μάτια, τα «πεταχτά» αυτιά, και φυσικά η εμφύτευση μαλλιών!

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: