Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Μαρία Μπεκατώρου: "Έχω και την κυτταρίτιδά μου, αλλά την αγαπώ"


Μαρία Μπεκατώρου:

Η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξή της στο εβδομαδιαίο περιοδικό, "ΕΓΩ! Weekly", μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, αλλά και την εξωτερική της εμφάνιση.


Για το σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, η Μαρία είπε:


"Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Και περίπου 6 παντρεμένοι. Είναι ο άνθρωπός μου, δεν το διαπραγματεύομαι καν. Εννοείται. Έχω βρει τον ιδανικό άνθρωπο για μένα. Και το λέω αυτό, γιατί εάν δεν περνάω καλά σε μια σχέση ή εάν δεν είμαι ερωτευμένη ή ευτυχισμένη, φεύγω και αυτό ισχύει για όλες τις σχέσεις μου, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές ή φιλικές. Όταν κάτι δεν μου αρέσει, συνειδητά παίρνω την απόφαση να φύγω. Όταν όμως συμβεί αυτό, σημαίνει ότι έτσι πρέπει να γίνει. Όταν έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό. Αντίθετα, όπου μένω, το κάνω γιατί είμαι καλά και νιώθω ευτυχισμένη".
Με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο
Στην ερώτηση αν έχει κόμπλεξ με τον εαυτό της ή με το σώμα της, απάντησε:
"Δεν θα έκανα ποτέ καμία πλαστική. Δεν έχω κόμπλεξ. Απλώς, όταν είσαι πιο γνωστός, όλοι θεωρούν ότι πρέπει να ακολουθείς και μια συγκεκριμένη εικόνα, να είσαι κάπως... Είναι λίγο καταπιεστικό. Έχω την κυτταρίτιδά μου, όπως όλες οι γυναίκες, αλλά την αγαπώ. Δεν θα κάνω κάτι για να τη φτιάξω, γιατί δεν με νοιάζει. Αγαπώ τον εαυτό μου και το σώμα μου, έτσι ακριβώς όπως είναι" και συνέχισε λέγοντας:
"Επειδή κάνουμε τηλεόραση, πρέπει να είμαστε τέλειοι; Εγώ δεν είμαι τέλεια. Ούτε κυνήγησα ποτέ την τελειότητα και ούτε με ενδιαφέρει κιόλας. Θέλω να είμαι ευτυχισμένη με την εικόνα μου! Κι εγώ με εμένα είμαι καλά. Αρέσω στον άντρα μου; Τελείωσε! Ο οποίος με θέλει όπως είμαι...".



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: