Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Οι αγέραστες της πασαρέλας!



Πιο όμορφες και πιο... αγέραστες από ποτέ είναι οι παλιότερες σταρ της πασαρέλας, που τη δεκαετία του ‘90 έλαμψαν στον χώρο της μόδας. Η Σίντι, η Ναόμι, η Ελ, η Λίντα και τα άλλα κορίτσια μοιάζουν να έχουν βρει το μυστικό της αγέραστης ομορφιάς. Πολλές το αποδίδουν στα καλά γονίδια, άλλες στην καλή διατροφή και κάποιες τολμηρές και στο θαυματουργό... μπότοξ.


1. Σίντι Κρόφορντ (44 ετών). Η ίδια ισχυρίζεται πως η ομορφιά της δεν έχει τσαλακωθεί γιατί περιποιείται συνέχεια τον εαυτό της με τα κατάλληλα προϊόντα, προσπαθεί όμως να μην της γίνει έμμονη ιδέα η διατήρηση της νεότητάς της. Κι όπως λέει χαρακτηριστικά, οι αλλαγές στο πρόσωπο είναι αναπόφευκτες και θέλει να τις αγαπήσει.

2. Κλόντια Σίφερ (40 ετών). Δηλώνει πως έχει συνειδητοποιήσει πως κάποια στιγμή θα θεωρείται γριά, ωστόσο πιστεύει πως όλες οι ηλικίες έχουν τη χάρη τους, μάλιστα οι ώριμες συχνά περισσότερες, όπως λέει. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να διατηρήσει την καλλίγραμμη σιλουέτα της γι’ αυτό γυμνάζεται τακτικά και πολύ, ενώ ισχυρίζεται πως δεν? κυνηγάει τις ρυτίδες με τις κρέμες στα χέρια.

3. Κρίστι Τέρλινγκτον (41 ετών). Συνιστά τη γιόγκα ως τον καταλληλότερο τρόπο για να διατηρήσει κανείς το σφρίγος του και αυτό γιατί η γιόγκα βοηθάει στη διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ πνεύματος και σώματος, ισορροπία την οποία η Κρίστι θεωρεί σημαντική για τη ζωή του ανθρώπου.

4. Ιμάν (55 ετών). Η συμβουλή που της έδωσε η δερματολόγος της δέκα χρόνια πριν ήταν να φοράει καθημερινώς κρέμα ημέρας με μεγάλο δείκτη προστασίας. Της φάνηκε κάπως γελοία συμβουλή δεδομένου ότι έχει σκουρόχρωμο δέρμα αλλά τελικά ακολούθησε τη συμβουλή της και σήμερα πιστεύει πως αυτός είναι κι ο λόγος που το δέρμα της έχει διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Σίντι Κρόφορντ
Σίντι Κρόφορντ
5. Ναόμι Κάμπελ (40 ετών). Οπως λέει, τη φρεσκάδα της την οφείλει στο νερό που πίνει, τουλάχιστον δύο λίτρα καθημερινά. Εντάξει, χρησιμοποιεί και αρκετές αντιγηραντικές κρέμες, οι κακές γλώσσες λένε μάλιστα πως τις χρησιμοποιεί με το κιλό.

6. Ελ ΜακΦέρσον (47 ετών). Αποδίδει μεγάλο μέρος της ομορφιάς της στα γονίδια που κληρονόμησε από τους γονείς της. Επίσης πιστεύει πως τη βοηθάει η γιόγκα και τα άλλα σπορ με τα οποία ασχολείται -σερφ και σκι.

Κλόντια Σίφερ
Κλόντια Σίφερ
7. Κάρολ Αλτ (49 ετών). Η Αλτ μεσουρανούσε στο μόντελινγκ τη δεκαετία του ‘80 όπου και εμφανίστηκε σε περισσότερα από 500 εξώφυλλα περιοδικών. Ενα απ’ αυτά, το «Life», της έβγαλε το παρατσούκλι «το Πρόσωπο». Αργότερα στράφηκε στην ηθοποιία. Τελευταία έχει και πάλι στραφεί στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας, καθώς εμφανίζεται σε διαφημίσεις. Αλλωστε τη βοηθάει σε αυτό το σχεδόν ατσαλάκωτο πρόσωπο το οποίο οφείλει στον τρόπο διατροφής της. Συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια τρώει μόνο ωμά φαγητά.

8. Κρίστι Μπρίνκλεϊ (56 ετών). Πιστεύει πως οι άνδρες γερνούν αργότερα απ’ ό,τι οι γυναίκες επειδή ξυρίζονται και γι’ αυτό συνηθίζει να κάνει απολέπιση προσώπου κάθε εβδομάδα με ένα δυνατό απολεπιστικό προϊόν, ώστε να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα.

Κρίστι Τέρλινγκτον
Κρίστι Τέρλινγκτον
9. Λίντα Εβανγκελίστα (43 ετών). Λέει πως δεν ντρέπεται να αποκαλύψει την ηλικία της, όπως δεν διστάζει να παραδεχτεί πως λατρεύει το μπότοξ και τα άλλα θαύματα της πλαστικής χειρουργικής, προσπαθεί ωστόσο να μην το παρακάνει με το ,πότοξ, γιατί δεν θέλει το πρόσωπό της να μοιάζει με νεκρική μάσκα.

10. Πολίνα Πορίζκοβα (45 ετών). Η Τσέχα Πορίζκοβα ξεκίνησε το μόντελινγκ στο Παρίσι, εμφανίσθηκε σε πολλά εξώφυλλα, ενώ επιλέχθηκε δύο φορές ανάμεσα στις 50 πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη. Υπήρξε «πρόσωπο» της Estee Lauder, της Escada, της Victoria’s Secret και άλλων εταιρειών. Την καριέρα της τη συνέχισε στον κινηματογράφο και προσφάτως εμφανίζεται σε ριάλιτι στην τηλεόραση όπως το «Next Top Model» και το «Dancing with the Stars». Γι’ αυτήν, η κάθε ηλικία έχει τη γοητεία της, δεν αγχώνεται με τις ρυτίδες της, ωστόσο δεν κρύβει πως χρησιμοποιεί πολλά προϊόντα καθημερινά, προσέχει τη διατροφή της και πίνει πράσινο τσάι.


ΙΜΑΝ
ΙΜΑΝ

























Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: