Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Πώς θα ντυθείς λίγο πριν το καλοκαίρι


<b>Τζιν- τζιν- τζιν:</b>  H ασφαλέστερη λύση για την εποχή αυτή, το ύφασμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη είναι το τζιν: ανοιχτό, ξεβαμμένο, πετροπλυμένο, σκούρο, με σκισίματα, με γαζιά, με τρουκς, σε

Καλή η μόδα στις πασαρέλες και στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ! Αλλά εδώ στην Ελλάδα, ο καιρός έχει τρελαθεί, σαφής Άνοιξη δεν υπάρχει και παρέα με τους 25 βαθμούς, πέφτουν σιγανές ψιχάλες, συννεφιάζει ξαφνικά και το βραδάκι μπορεί να νιώσεις και μια ψύχρα. Τι να φορέσεις τώρα που είμαστε στο μεταίχμιο μεταξύ καλοκαιριού και άνοιξης;


Τζιν- τζιν- τζιν:

H ασφαλέστερη λύση για την εποχή αυτή, το ύφασμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη είναι το τζιν: ανοιχτό, ξεβαμμένο, πετροπλυμένο, σκούρο, με σκισίματα, με γαζιά, με τρουκς, σε σορτς, σε βερμούδα, μακρύ, πιο φαρδύ, στενό, σαν κολάν, το τζιν παντελόνι έχει την τιμητική του.

Το ίδιο και το τζιν τζακετ: αμάνικο ή με μανικάκι το τζιν τζάκετ, γιλέκο ή μπουφάν, θα σε ζεστάνει στη βόλτα το βραδάκι ενώ το μεσημέρι μπορείς να το δέσεις έξυπνα στη μέση ή γύρω από το λαιμό.

Τζιν πουκαμίσες: ευκολοφόρετες, οι τζιν πουκαμίσες και φορέματα, θα σε βολέψουν ενώ τα μανίκια που μπορείς να τα γυρίσεις πιο ψηλά ή να τα αφήσεις στο ύψος του καρπού, θα σε βολέψουν.

Προσοχή: στα πολύ κοφτά τζιν σορτς που δεν είναι ακόμα η εποχή τους για να τα τιμήσεις. Εναλλακτική σούπερ μοδάτη είναι η τζιν σαλοπέτα.

Κι από Αξεσουάρ:

Επειδή τα ρούχα δεν είναι ακόμα όσο φωτεινά θα θέλαμε (αφού κι ο καιρός δεν μας βοηθάει με τα σκαμπανεβάσματά του), προτίμησε φωτεινά αξεσουάρ (κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια σε σούπερ παστέλ ή φλούο χρώματα).

Παπούτσια: εδώ σε θέλω!

Σίγουρα, οι μπότες δύσκολα φοριούνται αυτή την εποχή αλλά και με τα πεδιλάκια ή σαγιονάρες, κρυώνεις και λίγο. Η πιο ασφαλείς επιλογές με τον καιρό αυτό το διάστημα είναι οι μπαλαρίνες και οι peep toe εσπαντρίγιες.

Οι μεν σε προφυλάσσουν ακόμα κι από περαστικές μπόρες ενώ οι δε προστατεύουν φέρνοντας και το καλοκαιράκι στα πόδια σου.

Ρουχισμός: φορεματάκια, πουκαμισάκια είναι hot!

Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να τιμήσεις τα πουκάμια που έχεις στην ντουλάπα σου. Ελαφριά, αποτρέπουν τον ιδρώτα, το βαμβακερό τους ύφασμα σε κρατά δροσερή όλη την ημέρα, ενώ με έναν κόμπο, μετατρέπονται σε hot τοπ για βραδινή έξοδο.

Εναλλακτικά, μπορείς να τιμήσεις τα αμάνικα φορεματάκια σου με ενθουσιασμό. Τα καλύτερα:
-navy φόρεμα ή κλασική μαρινιέρα
-με δαντέλα για ρομαντικές βόλτες
-με κουμπιά σαν μακριά πουκαμίσα.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: