Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Οι Rolling Stones για πρώτη φορά στο Glastonbury



Οι Rolling Stones θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στο μουσικό φεστιβάλ του Glastonbury, ανακοίνωσαν χθες οι διοργανωτές του, μαζί με τα συγκροτήματα Arctic Monkeys και Mumford & Sons στη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης τον Ιούνιο.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του φεστιβάλ -ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί στις 28 με 30 Ιουνίου- θα εμφανιστούν, μεταξύ άλλων, και άλλα γνωστά ονόματα όπως ο ράπερ Dizzee Rascal, το ροκ συγκρότημα Primal Scream, ο Αυστραλός τραγουδιστής Nick Cave με το συγκρότημά του The Bad Seeds, ο Βρετανός Elvis Costello και οι βετεράνοι μουσικοί Kenny Rogers και Billy Bragg.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια παρουσίας των Rolling Stones στη διεθνή μουσική σκηνή, το συγκρότημα έδωσε μία σειρά από μικρές συναυλίες στο Λονδίνο και στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, τα εισιτήρια για τις οποίες εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: