Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η Κατερίνα Καινούργιου φοράει και υπογράφει την άποψή της για την μόδα



Απλά, άνετα, σέξι και με boho διάθεση είναι τα σχέδια που υπογράφει η δημοφιλής παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου.


Ξέραμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου συνεργάζεται με την εταιρεία ρούχων Lynne. Η σχέση τους πέρασε, όμως, σε ένα άλλο επίπεδο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ένα από τα πιο χαμογελαστά και μοδάτα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης υπογράφει πλέον την δική της συλλογή ρούχων με την Lynne για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2013.
Μας το είχε πει μέσω τον social λογαριασμών της και τώρα είναι πλέον έτοιμη να μας δείξει και τα ρούχα που σχεδίασε. Στο twitter είδα μερικά από τα σχέδια στην επίσημη φωτογράφιση των ρούχων και μου άρεσαν, διότι δείχνουν απλά και άνετα, έχουν ωραία χρώματα, είναι λίγο boho και πολύ σέξι. Μου αρέσει ακόμα που τόλμησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε κάτι καινούργιο και δύσκολο, όπως είναι η μόδα.
Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει ότι αυτό που της αρέσει στο ντυσιμο είναι να κρύβουμε τα αδύναμα σημεία μας και να αναδεικνύουμε τα καλύτερά μας. Αυτή είναι η βασική της αρχή. Δεν είναι fashion victim όπως λέει, παρακολουθεί την μόδα και τη προσαρμόζει στο δικό της στιλ και χαρακτήρα.
 
Η Κατερίνα Καινούργιου με ένα φόρεμα από την συλλογή της άνοιξη/καλοκαίρι 2013, που εννοείται είχε φορέσει πρώτη πριν την επίσημη φωτογράφιση...
Ολόσωμη φόρμα με την πλάτη έξω
Η ίδια φόρμα σε κατάστημα ρούχων
Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει στην εκπομπή "Δέστε τους" με Lynne
Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για το στιλ της.
 


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: