Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Βγαλ' την απο την Πριζα


Βγαλ την απο την Πριζα

Στην Ολλανδία, επιστήμονες χρησιμοποίησαν έναν τομογράφο εκπομπών ποζιτρονίου, με σκοπό να τσεκάρουν τι συμβαίνει στον εγκέφαλο των γυναικών τη στιγμή του οργασμού. Παρατήρησαν ότι η αμυγδαλή, η περιοχή του εγκεφάλου που σχετίζεται με το στρες και την ανησυχία, ήταν αξιοσημείωτα ήσυχη πριν και τα κατά τη διάρκεια του οργασμού.


«Φαίνεται ότι το να αφήνει πίσω μία γυναίκα το στρες είναι πολύ σημαντικό, ακόμα και απαραίτητο, αν θέλει να φτάσει στον οργασμό» λέει ο νευρολόγος Gert Holstege. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί πολλές γυναίκες, όταν βρίσκονται μόνες με το δονητή τους, χωρίς κανένα άγχος μες στο κεφάλι τους, μπορούν να τελειώσουν.

Η Τάνια τελικά τα κατάφερε. Η υπέρβαση έγινε κυρίως γιατί συνειδητοποίησε πως το πρόβλημα ήταν κοινό. Μόλις χαλάρωσε, το feeling του οργασμού έσκασε.
Το δικό σου μάθημα για σήμερα: να τη βγάζεις από την πρίζα κάθε λεπτό της ημέρας. Καλό είναι να θυμάσαι: όσο περισσότερο απολαμβάνει το σεξ τόσο πιο πολύ θα θέλει κι άλλο.

Νωρίς το πρωί
Πες της πόσο σέξι είναι η φούστα που φοράει. Η επιστημονική πραγματικότητα είναι ότι τα επίπεδα ανδρογόνου είναι υψηλά το πρωί και χαμηλά το απόγευμα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι το σώμα της διψάει για σεξ τις π.μ. ώρες. Η εμπειρία σου όμως λέει άλλα: στις 6 π.μ. σκέφτεται το μίτινγκ που έχει στις 9 π.μ., την κίνηση στο δρόμο και να περάσει να πάρει το φόρεμα που της λέρωσες από το καθαριστήριο.

Δουλειά σου είναι να την κάνεις να σκέφτεται εσένα κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης ημέρας. Αυτό θα το καταφέρεις ξεκινώντας από τα απλά, όπως να αλλάξεις φίλτρο στην καφετιέρα (ομαδικότητα), να της δώσεις ένα πρωινό φιλί (αφοσίωση) σχολιάζοντας ενθουσιασμένος το ντύσιμό της (σεξ) και αφήνοντάς τη μερικές φορές να πάρει το πάνω χέρι στο σεξ (εξουσιοδότηση). Αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την πολυπόθητη χαλάρωση.

Μεσημέρι
Ρίξε το τηλέφωνο ή στείλε το mail. Οι άντρες αντιδρούν αμέσως σε εξωτερικά, οπτικά ερεθίσματα. Οι γυναίκες, από την άλλη, είναι της εσωστρέφειας - μία σκέψη σεξουαλικού ή ρομαντικού περιεχομένου μπορεί να τις φτιάξει. Οταν έρχεσαι σε επαφή μαζί της τις μεσημεριανές ώρες (το κάνεις, έτσι;) να σκέφτεσαι τη σχέση και όχι το σεξ. Ελα, μπορείς.

Εχω έναν ασθενή, του οποίου η γυναίκα λατρεύει την Ιταλία. «Κάθε φορά που θέλω να την κάνω να νιώσει ωραία», λέει, «της στέλνω με mail μία φωτογραφία μας από ένα από τα ταξίδια μας, όταν ήμασταν κολλημένοι ο ένας με τον άλλο. Ετσι της δείχνω πόσο πολύ την αγαπώ».

Πόντους παίρνεις: αν στρεσάρεται στη δουλειά, το τηλεφώνημά σου θα την κάνει να ξεκινήσει τη διαδικασία αποσυμπίεσης.

Ωρα αιχμής
Αγκάλιασέ την όταν γυρνάς σπίτι. Το άγχος ολόκληρης της ημέρας παράγει κορτιζόλη, αλλά αυτό που πραγματικά χρειάζεται είναι ωκυτοκίνη, μία ορμόνη που στέλνει στον αγύριστο το στρες και κάνει το δέσιμο ακόμα πιο σφικτό. Η παραγωγή ωκυτοκίνης ξεκινά μετά από 20 δευτερόλεπτα αγκαλιάσματος.

Απόγευμα
Κάνε ένα πρόχειρο καθάρισμα. Θυμάσαι την Τάνια που δεν μπορούσε να τελειώσει; Ηταν πιο θερμή σε κάθε είδους διέγερση αν το σπίτι ήταν καθαρό. Οχι, δεν είχε φετίχ με τα γάντια για το πλύσιμο των πιάτων, είχε απλώς μία καθαρά γυναικεία συνήθεια. Οι γυναίκες κάνουν τις περισσότερες δουλειές στο σπίτι. Αν είναι ήδη έτοιμο, θα είναι σαν να της πηγαίνεις τη χαλάρωση στο πιάτο.

Η Τάνια μάλιστα μου είχε πει: «Εχω προσέξει ότι είμαι πιο διατεθειμένη να κάνω σεξ τις ημέρες που έρχεται η οικιακή βοηθός - το σπίτι είναι καθαρό και δεν έχω το άγχος του σκουπίζω-ξεσκονίζω-σφουγγαρίζω».

Νύχτα
Απόλαυσε ένα μπουκάλι κρασί μαζί της. Κλείσε την τηλεόραση. Δεν χρειάζεται να έχεις μουσική και οπτική υπόκρουση τη Μαλάμω για να περάσεις καλά με τη σύντροφό σου. Η συζήτηση είναι ζωτικής σπουδαιότητας για τη διαδικασία απενεργοποίησης του στρες της. «Πάνω απ' όλα θέλω να με ακούει», λέει η Tάνια, «και θέλω να αισθάνομαι ότι είμαι κοντά με τον άλλον».

Ωρα για ύπνο
Κλείσε τα φώτα. Ενας από τους σημαντικότερους λόγους που οι γυναίκες νιώθουν ανησυχία κατά τη διάρκεια του σεξ είναι η εικόνα του σώματός τους, γι' αυτό φρόντισε ο φωτισμός να είναι χαμηλός.

Μερικά από τα καλύτερα προκαταρκτικά είναι λεκτικά. Δυο τρεις χαμηλόφωνες κουβεντούλες βοηθούν στο να έρθετε κοντά. Ωστόσο, μην ξεχνάς να βάλεις στο παιχνίδι και το βρώμικο μέρος. Μιλήστε για τις φαντασιώσεις σας. Η φαντασίωση είναι ξαδέρφη των ονείρων και βοηθά το μυαλό να ρίξει τους ρυθμούς. Μπορεί να είναι κρίσιμο για εκείνη να κλείσει τα μάτια της και να αφήσει λίγο το μυαλό της να ταξιδέψει. Τέλος, θυμήσου να μην κάνεις αλλαγές. «Οταν είμαι τόσο κοντά στο να τελειώσω», λέει και πάλι η Τάνια, «και κάνεις κάτι διαφορετικό είναι η καταστροφή». Σε αντίθεση με έναν άντρα, η γυναίκα μπορεί να χάσει έναν οργασμό ακόμα κι αν της συμβαίνει.

Και το μετά
Αγκαλιά. Νόμιζες ότι θα τη γλιτώσεις;Τς, τς, τς.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: