Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Καλό το σεξ, αλλά δεν φτάνει για μια δυνατή σχέση διαρκείας



Το σεξ είναι ένα βασικό σημείο ένωσης δύο ανθρώπων και πολλοί το θεωρούν ως το κλειδί ενός ευτυχισμένου γάμου. Όμως, αν επιδιώκεις μια μακροχρόνια, ουσιαστική σχέση, δεν φτάνει μόνο αυτό. Όπως ένα φαγητό δε νοστιμίζει μόνο με μπαχαρικά (αν τα βασικά του υλικά δεν είναι ποιοτικά), έτσι και η συμβίωση.


Χιλιάδες λοιπόν… πεπειραμένοι σύντροφοι συνηγορούν ότι μπορείς να εξασφαλίσεις προσωπική ευτυχία σε μήκος χρόνου, αρκεί οι δυο σας να:

Δίνετε ποιότητα στις κοινές στιγμές σας: Δεν έχει τόση σημασία πόσο χρόνο περνάτε μαζί, αλλά πόσο όμορφα περνάτε τις ώρες που βρίσκεστε μαζί. Είναι βασικό να μην ξοδεύετε τον κοινό σας χρόνο σε τηλεοπτική υπνηλία ή γκρίνιες αλλά σε συζήτηση, τρυφερές αγκαλιές και κοινά όνειρα.

Συντονίζεστε στο ίδιο μήκος κύματος: Όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά. Κατανοήστε τον/την σύντροφό σας, μοιραστείτε κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς, ενθουσιαστείτε ο ένας με τη χαρά του άλλου ξεχνώντας προς στιγμή μια προσωπική λύπη ή δυσαρέσκεια.

Δείχνετε αμοιβαίο ενδιαφέρον και φροντίδα: Έστω και αν αυτό γίνεται για λίγα λεπτά πριν από τον ύπνο, η επιθυμία να μάθετε αν πέρασε καλά η ημέρα για τον καθένα σας είναι ζωτικής σημασίας.

Εκπλήσσετε συνεχώς ο ένας τον άλλο: Όλοι οι άνθρωποι εξελίσσονται και αλλάζουν με τον καιρό. Θεωρίες, εμπειρίες και όνειρα συνεχώς τροποποιούνται και αναπροσαρμόζονται. Με την ίδια έννοια μπορεί να αλλάζει και να φρεσκάρεται διαρκώς η ματιά με την οποία βλέπετε ο ένας τον άλλον.

Έχετε χιούμορ (ακόμα και στα δύσκολα): Αν δεν κάνετε (πια) αστεία μεταξύ σας ή χαριτωμένα σχόλια ο ένας στον άλλον, καλύτερα να το ψάξετε. Το χιούμορ και τα διασκεδαστικά πειράγματα είναι απολύτως αναγκαία, γιατί εκτονώνουν και αποφορτίζουν τις εντάσεις, κάνουν τις στιγμές σας ευχάριστες και δίνουν άλλη προοπτική στα
πράγματα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: