Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Ζω από αυτό που αγαπώ»


Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Ζω από αυτό που αγαπώ»

Κάνει θέατρο, τηλεόραση και έχει καταφέρει να αποσπάσει θετικά σχόλια από τους ανθρώπους του χώρου. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου νιώθει τυχερή και έχει κάθε λόγο...


Η γνωστή ηθοποιός έχει ενεργή παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα, παρά το ότι η εποχή είναι αρκετά δύσκολη. «Φυσικά και νιώθω τυχερή. Μπορώ και κάνω αυτό που αγαπώ και ζω κιόλας απ' αυτό. Πλέον αυτό θεωρείται πολυτέλεια» εξηγεί η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Θεωρεί την παρουσία της στην παράσταση «Ένας υπηρέτης με δυο αφεντικά» εξαιρετική εμπειρία και τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη τεράστιο «μάθημα» για εκείνη. «Ηθοποιός με απίστευτο ταλέντο και με μια εξαιρετική δυνατότητα να κερδίζει το κοινό και ιδιαίτερα χαρισματικός σκηνοθέτης. Νιώθεις τεράστια ασφάλεια για το αποτέλεσμα» δηλώνει.

Αγωνία για το δεύτερο κύκλο του «Κάψε το σενάριο» έχει αλλά την καθησυχάζει η αγάπη που εισέπραξε η ομάδα πέρυσι, όπως εξηγεί. Όσο για το αν είναι αισιόδοξη με την κατάσταση στη χώρα μας και αν πιστεύει ότι υπάρχουν τα περιθώρια να γίνουν ποιοτικές δουλειές; «Ποιότητα στις δουλειές θα υπάρχει όσο υπάρχει ποιότητα στους συντελεστές της.

Τέχνη δεν θεωρείται κάτι το ακριβό, αλλά κάτι που σου προκαλεί συναισθήματα. Ο ρόλος της τέχνης είναι να σε κάνει καλύτερο ως άνθρωπο».


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: