Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

H Σοφία Βεργκάρα που αγαπήσαμε (pics)

Είναι μία από τις πιο σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ και δεν υστερεί καθόλου σε ταλέντο, χιούμορ και προσωπικότητα. Η Σοφία Βεργκάρα έχει ήδη συμπληρώσει 20 χρόνια παρουσίας στην σόουμπιζ, αρχικά ως μοντέλο και έπειτα ως ηθοποιός. Γενικά, είναι όλα τα λεφτά!
Είναι μία από τις πιο σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ και δεν υστερεί καθόλου σε ταλέντο, χιούμορ και προσωπικότητα.  Η Σοφία Βεργκάρα έχει ήδη συμπληρώσει 20 χρόνια παρουσίας στην σόουμπιζ, αρχικά ως μοντέλο και έπειτα ως ηθοποιός. Γενικά, είναι όλα τα λεφτά!
Όταν μετακόμισε από την Κολομβία στις ΗΠΑ, οι ατζέντηδες της έκλειναν την πόρτα λέγοντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει καριέρα με την βαριά λατινοαμερικανική προφορά της. 

Τελικά, αυτή ακριβώς η προφορά, είναι ένα από τα
 στοιχεία που την έχουν κάνει περιζήτητη! 

Το έτερο 








Εμπόδιο στην καριέρα της ηταν... ότι είναι φυσική ξανθιά και οι παραγωγοί πίστευαν ότι δεν έπειθε καθόλου ως Λατίνα. Έτσι η Sofia έβαψε τα μαλλιά της, πλασαρίστηκε και καθιερώθηκε ως μελαχρινή! 
Πριν καν αρχίσει την καριέρα της, είχε γίνει ήδη μαμά, στα 19 της χρόνια, ενώ, παράλληλα με την εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία της στην κωμική σειρά Modern Family, έχει κάνει και ένα διαφορετικό επαγγελματικό βήμα, ως σχεδιάστρια ρούχων για την αλυσίδα K-mart. 
















Sofia Vergara leaving the Arts Club in Mayfair...

Sofia Vergara leaving the Arts Club in Mayfair...

Sofia Vergara The Glamour Women of the Year...

Sofia Vergara The Glamour Women of the Year...

Sofia Vergara The Glamour Women of the Year...



SHARE THIS

0 σχόλια: