Ο George Clooney ξέρει να πληρώνει τις... "ζημιές" του! Ο χολιγουντιανός ηθοποιός, φοβούμενος ότι η παρέα του ενόχλησε έναν κύριο που καθόταν στο διπλανό τραπέζι σε γνωστό εστιατόριο στο Βερολίνο, πλήρωσε το λογαριασμό και ούτε γάτα ούτε ζημιά!
Όπως είπε ο τακτικός πελάτης του εστιατορίου στην εφημερίδα Bild, ο 51χρονος αστέρας είχε ήδη πληρώσει το δείπνο του, όταν ζήτησε το λογαριασμό, και ενημερώθηκε από τον σερβιτόρο για την ευγενή κίνηση του Clooney.
Ωστόσο, ο θαμώνας του μαγαζιού είπε ότι ο ηθοποιός και οι φίλοι του όχι μόνο δεν ήταν θορυβώδεις αλλά συμπεριφέρονταν "άκρως πολιτισμένα", γι’ αυτό και τον εξέπληξε το γεγονός ότι ο Clooney αισθάνθηκε την ανάγκη να πληρώσει το λογαριασμό του.
Πηγη 
-->
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

-->


0 σχόλια: