Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Μια οικογένεια ...χρωματική παλέτα! Πώς οι Γκίντινγκς κατάφεραν να έχουν διαφορετικό χρώμα ο καθένας;


Μια οικογένεια ...χρωματική παλέτα! Πώς οι Γκίντινγκς κατάφεραν να έχουν διαφορετικό χρώμα ο καθένας; Το ζευγάρι ήξερε ότι τα παιδιά τους θα ήταν λίγο διαφορετικά αλλά δεν φαντάζονταν πόσο

Πρόκειται για μία οικογένεια που έχει όλα τα χρώματα. Μαύρος πατέρας και λευκή μητέρα και τέσσερα παιδιά που μοιάζουν να προέρχονται από άλλη οικογένεια. Ο Τες και η Κρις Γκίντινγκς καλύπτουν όλες τις φυλές του Ισραήλ με την οικογένειά τους.
Το ζευγάρι ήξερε ότι τα παιδιά τους θα ήταν λίγο διαφορετικά αλλά δεν φαντάζονταν πόσο. Η Τες είναι ξανθιά με μπλε μάτια και ο Κρις είναι μαύρος. Ένα από τα παιδιά τους έχει λευκό δέρμα, και μπλε μάτια, ένα άλλο ξανθά μαλλιά, ένα άλλο σκούρο δέρμα και το τελευταίο μαύρο σαν τον μπαμπά. Η περίπτωσή τους αποτελεί ενδιαφέρον για τους γενετιστές. Ακόμη και οι ίδιοι στην γέννηση του πρώτου τους παιδιού νόμιζαν ότι είχε γίνει λάθος με το λευκό δέρμα του παιδιού τους και τα ανοικτά της χρώματα.

Η 24χρονη Τες που στο παρελθόν εργαζόταν ως μοντέλο λέει «δεν με απασχολεί τι χρώμα έχουν τα παιδιά μου. Είναι μεγάλη ευτυχία για εμάς». «Ο κόσμος στο δρόμο με ρωτάει αν τα παιδιά έχουν διαφορετικό πατέρα». Το ζευγάρι έκανε και τεστ DNA για να βεβαιωθεί ότι δεν έγινε λάθος στο νοσοκομείο.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: