Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Καραμπόλα 100 αυτοκινήτων στη Σουηδία

Καραμπόλα 100 αυτοκινήτων στη Σουηδία

Τράκα 2 χιλιομέτρων με 3 νεκρούς


Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 15 τραυματίστηκαν σε μια καραμπόλα 100 αυτοκινήτων που σημειώθηκε στη νότια Σουηδία. Η αστυνομία το αποδίδει στην πυκνή ομίχλη και την ολισθηρότητα του οδοστρώματος.


Στην καραμπόλα, σε μια γέφυρα του αυτοκινητόδρομου Ε4, στα βορειοανατολικά του Χέλσινγκμποργκ, ενεπλάκησαν 50 επιβατικά αυτοκίνητα και άλλα τόσα φορτηγά.

Οχήματα και από τις δύο λωρίδες, που κατευθύνονταν προς τα βόρεια ή προς τα νότια, συγκρούστηκαν μεταξύ τους δημιουργώντας μια αλυσίδα τρακαρισμένων αυτοκινήτων που έφτανε σε μήκος τα 2 χιλιόμετρα. «Ήταν μια τεράστια σύγκρουση», είπε ο Γιόνες Χέλστεν, εκπρόσωπος της υπηρεσίας αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών.

Να σημειωθεί ότι τουλάχιστον ένα φορτηγάκι της υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο του δυστυχήματος για να βοηθήσει τα θύματα, δεν γλίτωσε και συγκρούστηκε και αυτό με τα σταματημένα οχήματα, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς.
«Η ορατότητα ήταν πολύ κακή. Η ομίχλη έφευγε και ξανάπεφτε», είπε μια οδηγός, η Κριστίνα Καρλμπάουμ, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι TV4.






Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: