Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Rihanna...Only girl in the world


Only girl in the world...

Βρίσκεται στην 20η θέση της λίστας του περιοδικού TIME με τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο. Το Forbes την έχει συμπεριλάβει στις πιο ισχυρές διασημότητες του πλανήτη με κέρδη που έφθασαν πέρσι τα 53 εκατομμύρια δολάρια. Είναι το πιο δημοφιλές πρόσωπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ έχει σπάσει πολλά ρεκόρ Γκίνες μεταξύ των οποίων η τραγουδίστρια με τα περισσότερα νούμερο 1 singles μέσα σε ένα χρόνο. Η Rihanna σε ηλικία μόλις 24 χρόνων φαίνεται να έχει κατακτήσει τον κόσμο…


Η Robyn Rihanna Fenty γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 1988 στα Barbados της Καραϊβικής. Είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της Monica και του Ronald. Η παιδική της ηλικία σημαδεύτηκε από τον εθισμό του πατέρα της στο αλκοόλ και την κοκαϊνη και τους έντονους καυγάδες των γονιών της, οι οποίοι τελικά οδήγησαν στο χωρισμό τους όταν η Rihanna ήταν 14 χρόνων.


Ως έφηβη βρήκε διέξοδο στη μουσική σχηματίζοντας μαζί με άλλες δύο συμμαθήτριές της ένα γκρουπ. Σε ηλικία 15 χρόνων συμμετείχαν σε μια οντισιόν του μουσικού παραγωγού Evan Rogers, ο οποίος έκανε διακοπές στο νησί με τη γυναίκα του. "Τη στιγμή που η Rihanna μπήκε στο δωμάτιο, ήταν σαν οι άλλες δυο απλά να μην υπήρχαν" είχε πει ο Rogers, ο οποίος μαγεύτηκε από το ταλέντο και την ομορφιά της. Σε ηλικία 16 χρόνων η Rihanna αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της ακολουθώντας τον Rogers στο Connecticut προκειμένου να ηχογραφήσει ένα demo album. "Όταν άφησα τα Barbados, δεν κοίταξα πίσω. Ήθελα να κάνω ό,τι έπρεπε ακόμα κι αν αυτό σήμαινε ότι θα έμενα για πάντα στην Αμερική”.
Τον Ιανουάριο του 2005 ο Rogers πήγε τη Rihanna στην οντισιόν της δισκογραφικής εταιρείας Def Jam, του ράπερ Jay-Z. "Περίμενα στο λόμπι να με φωνάξουν και έτρεμα. Όταν άρχισα να τραγουδάω όμως θυμάμαι τους κοιτούσα όλους στα μάτια και αισθανόμουν ατρόμητη". Η Rihanna υπέγραψε αμέσως συμβόλαιο και 8 μήνες αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο "Pon de replay" το οποίο εκτοξεύτηκε στο νούμερο 2 του Billboard και εκείνη αναδείχθηκε το νέο ανερχόμενο αστέρι της ποπ μουσικής. Ένα μήνα αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο της album με τίτλο "Music of the sun" φθάνοντας στο νούμερο 10 του Billboard και το επόμενο χρόνο το άλμπουμ "Α girl like me", από το οποίο προέκυψαν δύο μεγάλες επιτυχίες τα "Unfaithful" και "SOS" που έφθασαν στο νούμερο 1.
Το 2007 η Rihanna μεταμορφώθηκε από μια χαριτωμένη έφηβη ποπ πριγκίπισσα σε μία σούπερ σταρ και σύμβολο του σεξ. Είναι η χρονιά που κέρδισε το πρώτο της Grammy για το single "Umbrella" από το album "Good girl gone bad". Συνεχίζοντας την ανοδική πορεία το 2009 κυκλοφόρησε το album "Rated R" με τα singles "Ηard" και "Rude boy". Η προσωπική της ζωή έχει απασχολήσει πολλές φορές τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Πρώτη φορά το 2006 υπήρξαν φήμες ότι διατηρούσε δεσμό με τον μέντορα της Jay-z, κάτι που και οι δύο διέψευσαν. Το 2009 κι ενώ βρισκόταν στο αποκορύφωμα της επιτυχίας της ακύρωσε την τελευταία στιγμή την προγραμματισμένη εμφάνισή της στα βραβεία Grammy καθώς ξυλοκοπήθηκε άγρια από το σύντροφό της, επίσης τραγουδιστή, Chris Brown.
Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σόκαραν και εκείνη την περίοδο υπήρξε ένα κύμα συμπαράστασης προς τη Rihanna. "Αυτό που συνέβη σε μένα μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε" είχε δηλώσει η ίδια ενώ εκείνος εμφανιζόταν μετανιωμένος, ζητούσε συγγνώμη και δήλωνε πόσο την αγαπάει. Φυσικά, ο τραγουδιστής δικάστηκε για την αποτρόπαια πράξη του ενώ η καριέρα του δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα κι από τότε δεν επανήλθε ποτέ.
Η Rihanna έχοντας στο μυαλό της, όπως είχε πει, τις γυναίκες που έχουν βιώσει μια αντίστοιχη οδυνηρή εμπειρία, είχε δηλώσει δημόσια ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ ξανά μαζί του. Ωστόσο μετά από ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Matt Kemp των Los Angeles Dodgers, φημολογείται ότι μετά τη συνεργασία τους στο single "Birthday Cake", ήρθαν και πάλι κοντά. Μιλώντας στην Oprah Winfrey τον περασμένο Αύγουστο, η Rihanna είχε πει ότι ο Brown ήταν η μεγάλη αγάπη της ζωής της και σήμερα τους ενώνει μια πολύ στενή και δυνατή φιλία. Η Rihanna έχει δεχθεί έντονη κριτική για αυτή την επανασύνδεση μετά από όσα πέρασε αλλά εκείνη απαντά μέσα από το τραγούδι της, στο οποίο συνεργάστηκε πάλι με τον Chris, "Nobody’s business".
Όπως και να έχει είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες star του πλανήτη και απ’ ο,τι φαίνεται ακόμα και μια αποτυχία δεν είναι ικανή να σταματήσει την πορεία της, όπως άλλωστε γράφει το tattoo στον δεξί της ώμο "ποτέ μια αποτυχία, πάντα ένα μάθημα".



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: