Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Θέλετε μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ; Στρωθείτε στο διάβασμα!



Οι γυναίκες που διαβάζουν άρθρα σχετικά με το σεξ σε γυναικεία περιοδικά και sites, βιώνουν μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση από εκείνες που... τα προσπερνούν, σύμφωνα με τους ειδικούς.


Η σεξουαλική σας απόλαυση μπορεί να βρίσκεται μόλις... λίγες σελίδες μακριά, αφού, σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι γυναίκες που συνηθίζουν να διαβάζουν άρθρα σχετικά με το σεξ και τα «μυστικά» του σε έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά, τείνουν στο να απολαμβάνουν πολύ περισσότερο το ερωτικό «παιχνίδι» με τον σύντροφό τους!

Έχοντας κατά νου τα πορίσματα διαφόρων κοινωνιολογικών ερευνών που «ενοχοποιούν» το περιεχόμενο των γυναικείων περιοδικών για την έξαρση της σεξουαλικότητας σε ολοένα και μικρότερες ηλικιακές ομάδες πληθυσμού, οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Michigan αποφάσισαν να ερευνήσουν την επιρροή των άρθρων που μιλούν για σεξ σε μεγαλύτερες ηλικίες γυναικών.

Στην έρευνα που διενήργησαν πήραν μέρος 150 φοιτήτριες οι οποίες χωρίστηκαν από τους ερευνητές σε δύο ομάδες: στην πρώτη, ζητήθηκε να διαβάζουν τακτικά άρθρα περιοδικών σχετικά με το σεξ και στη δεύτερη, άρθρα που αφορούσαν στο lifestyle.

Μετά από το πέρας του χρονικού πλαισίου της έρευνας, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι φοιτήτριες που διάβαζαν συχνά για σεξ, όπως οι ίδιες δήλωσαν, έγιναν πιο τολμηρές στο κρεβάτι και μάλιστα, υιοθέτησαν πιο ενεργό ρόλο στο σεξουαλικό «παιχνίδι» με τον σύντροφό τους, σε αντίθεση με τις φοιτήτριες της άλλης ομάδας στις οποίες δεν παρατηρήθηκε καμία αλλαγή στη σεξουαλική τους έκφραση.

«Οι γυναίκες που διαβάζουν άρθρα για τη σεξουαλικότητα σε γυναικεία περιοδικά, μπορούν να αποδέχονται και να βιώνουν με μεγαλύτερη απόλαυση το συναίσθημα της σεξουαλικής έλξης»συμπεραίνουν οι επικεφαλής της έρευνας,  Janna L. Kim και L. Monique Ward.

Σύμφωνα με τις ίδιες, οι γυναίκες που διαβάζουν συχνά για το σεξ επίσης, τείνουν να θέτουν τη δική τους σεξουαλική ευχαρίστηση σαν προτεραιότητα όταν βρίσκονται στο κρεβάτι με τον σύντροφό τους και μάλιστα, να απολαμβάνουν την... ερωτική διαδικασία πολύ περισσότερο.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: