Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Σοκ στη Μπαρτσελόνα–Αντιμέτωπος ξανά με τον καρκίνο ο Βιλανόβα!



Οι χειρότεροι φόβοι του τεχνικού της “Μπάρτσα” έγιναν πραγματικότητα, αφού σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανία ο Τίτο Βιλανόβα είναι πάλι αντιμέτωπος με τον καρκίνο.

Πριν από δεκατρείς μήνες, στις 22 Νοεμβρίου του 2011, ο Βιλανόβα είχε όγκο στην παρωτίδα και χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο "Vall d' Hebron", με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για... νίκη απέναντι στον καρκίνο.

El Mundo Deportivo
El Mundo Deportivo

Ισπανικά δημοσιεύματα την Τετάρτη αναφέρουν όμως ότι σε εξετάσεις που έκανε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα διαπιστώθηκε ότι ο καρκίνος έχει επανεμφανιστεί. 

marca.com
marca.com

Μέχρι στιγμής από την Μπαρτσελόνα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το σοβαρότατο αυτό ζήτημα. Ωστόσο, οι φήμες έχουν ενταθεί τα τελευταία λεπτά καθώς η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστό μέσω των ισπανικών ΜΜΕ πως αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες για σήμερα ενέργειες.

Τα Καταλανικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν πως η κατάσταση είναι σοβαρή και ο Βιλανόβα δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να καθοδηγεί τους "μπλαουγκράνα", ενώ γίνεται λόγος για συζητήσεις της διοίκησης της ομάδας με υποψήφιους διαδόχους.

Ο Γιόρντι Ρόουρα αναλαμβάνει, προσωρινά, την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Ο Ρόουρα ήταν ο δέυτερος τεχνικός των Καταλανών και άμεσος συνεργάτης του Βιλανόβα.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: