Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

«Ποτέ μην γυρίσεις την πλάτη στον Άνταμ»

«Ποτέ μην γυρίσεις την πλάτη στον Άνταμ»

Η προειδοποίηση της μητέρας του μακελάρη του Κονέκτικατ στον baby sitter

Αποκλεισμένο από την αστυνομία είναι το σπίτι του 20χρονου Άνταμ Λάνζα, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο στο Κονέκτικατ.



Η αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά κάθε γωνιά του σπιτιού προκειμένου να βρει ένα στοιχείο, κάτι που θα τους βοηθήσει να καταλάβουν τι ήταν αυτό που οδήγησε το νεαρό Αμερικανό σε αυτή την αποτρόπαια πράξη αφού δεν δίστασε να εκτελέσει εν ψυχρώ 26 ανθρώπους ανάμεσα τους και 20 μικρά παιδιά.

Οι ερευνητές προσπαθούν να βρουν μέσα από τον σχεδόν κατεστραμμένο υπολογιστή του δράστη e-mail που έστειλε και ιστοσελίδες τις οποίες ίσως επισκέφτηκε, που ίσως ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Σε ένα πολυτελές σπίτι αξίας 1,5 εκατ. δολαρίων έμενε ο Άνταμ μαζί με την μητέρα του Νάνσι την οποία και δολοφόνησε προτού σπείρει τον τρόμο σε δημοτικό σχολείο της περιοχής.

Όσοι γνώριζαν την οικογένεια αναφέρουν ότι η μητέρα του Λάνζα, ίσως έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στον «νευρικό κλονισμό» του παιδιού της, ενώ περιγράφεται, ως άτομο «εθισμένο» στα όπλα, στη σκοποβολή και στην τελειότητα.

Σύμφωνα με τον CNN, η Νάνσι χώρισε από τον σύζυγό της Πίτερ το 2009.


Ενδιαφέρον έχουν και οι αποκαλύψεις του baby sitter του Λάνζα, του άντρα ο οποίος τον πρόσεχε όταν ο «μακελάρης» ήταν εννέα ετών.

Σε συνέντευξή του στο CBS, ο Ράιαν Κραφτ είπε ότι η Νάνσι Λάνζα τον είχε προειδοποιήσει να μην αφήνει ποτέ από τα μάτια του τον γιο της, να μην του στρέψει ποτέ την πλάτη, ούτε καν όταν πάει τουαλέτα.



Ο ίδιος τον περιέγραψε ως ένα ήσυχο, εσωστρεφές και ιδιαίτερα έξυπνο παιδί, ωστόσο, όπως είπε, έμοιαζε να ζει σε ένα δικό του κόσμο. 

Όπως έγινε επίσης γνωστό, ο 20χρονος έπασχε από μια σπάνια ασθένεια εξαιτίας της οποίας δεν μπορούσε να νιώσει σωματικά πόνο. Ο αδελφός του Άνταμ Λάνζα, δήλωσε σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι ο αδελφός του είχε κάποιου είδους διαταραχή της προσωπικότητας, ενώ φίλος της οικογένειας ανέφερε ότι βρισκόταν υπό φαρμακευτική αγωγή για πολλά χρόνια. 



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: