Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

6 Τρόποι για το πώς να αποκτήσετε καλλίγραμμα πόδια


6 Τρόποι για το πώς να αποκτήσετε καλλίγραμμα πόδια - Φωτογραφία 1

Μήπως θα θέλατε να αποκτήσετε καλλίγραμμα πόδια σαν τα μοντέλα; Αν ναι τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς.
Το ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα παρουσιάζει ορισμένους τρόπους με τους οποίους θα αποκτήσετε καλλίγραμμα πόδια που θα τραβούν τα βλέμματα όλων των αρσενικών.

Κατ' αρχήν να αναφέρουμε ποιοι είναι οι αντικειμενικοί παράγοντες που επηρεάζουν το πόσο "καλλίγραμμα πόδια" έχει μια γυναίκα. Το μήκος των ποδιών, το πάχος των ποδιών, η υφή της επιδερμίδας, το πόσο σφιχτά είναι, το πόσο "ευθύγραμμα" είναι, κ.τ.λ. είναι μερικοί παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά. Παρακάτω παρουσιάζουμε τρόπους για το πώς να αποκτήσετε "καλλίγραμμα πόδια".

Τρόποι για το πώς να αποκτήσετε καλλίγραμμα πόδια

Απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος στην περιοχή των ποδιών

Προφανώς για να αποκτήσετε πιο "καλλίγραμμα" πόδια θα πρέπει να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος που έχει αποθηκευτεί στην περιοχή των ποδιών

. Για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να κάνετε δίαιτα και αεροβική γυμναστική. Με τη δίαιτα, θα αρχίσετε να χάνετε λίπος από όλο το σώμα και ειδικότερα από τις περιοχές που υπάρχει σε περίσσεια οι οποίες συνήθως είναι η περιοχή της κοιλιάς, τα ψωμάκια, κ.τ.λ. Με την αεροβική γυμναστική θα ενεργοποιήσετε τους μύες σε ολόκληρο το σώμα αλλά περισσότερο στην περιοχή των ποδιών με αποτέλεσμα να έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Στο διπλανό βίντεο μπορείτε να δείτε ορισμένες ασκήσεις αεροβικής γυμναστικής

Απαλλαγείτε από τα ψωμάκια

Πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι έχουν "ψωμάκια". Η αλήθεια είναι ότι τα ψωμάκια επηρεάζουν τη συνολική εμφάνιση του σώματος και κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο "χοντρά". Όπως είναι λογικό, κάθε γυναίκα θέλει να απαλλαγεί από αυτά. η λύση για να το πετύχετε αυτό είναι η καλή διατροφή και η εκγύμναση της περιοχής αυτής η οποία συνήθως είναι αρκετά αγύμναστη. Να προτιμάτε να καταναλώνετε διάφορα τρόφιμα ή ροφήματα όπως το πράσινο τσάι, πολλά λαχανικά, κοτόπουλο και πολλά ψάρια. να αποφεύγετε τρόφιμα όπως άσπρο ψωμί, ζάχαρη και αλκοόλ.

Σύσφιξη γλουτών - ποδιών

Αν θέλετε να αποκτήσετε "καλλίγραμμα" πόδια τότε η σύσφιξη και ανόρθωση των γλουτών είναι ένα must. Για να το πετύχετε αυτό η λύση είναι μία. Η γυμναστική. Για να γυμνάσετε τους γλουτούς σας υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Στο διπλανό βίντεο μπορείτε να δείτε ορισμένες ασκήσεις σύσφιξης των γλουτών.

Σωστή αποτρίχωση

Για να αποκτήσετε πιο καλλίγραμμα πόδια, θα πρέπει να βελτιώσετε και την υφή της επιδερμίδας τους. Μπορεί όταν είναι χειμώνας τα πόδια σας να μην φαίνονται όταν όμως είναι καλοκαίρι η αλήθεια αποκαλύπτεται. Η σωστή αποτρίχωση με όποια μέθοδο αποτρίχωσης και αν επιλέξετε ελαχιστοποιεί τους ερεθισμούς και τα σημάδια με αποτέλεσμα η γυναίκα να αποκτήσει ένα βελούδινο δέρμα χωρίς ψεγάδια.

Ενυδατικές κρέμες σώματος

φώτο:MissMalaprop

Όπως είπαμε και παραπάνω, η υφή της επιδερμίδας παίζει καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα για το πόσο "ελκυστικά" θα είναι τα πόδια μιας γυναίκας. Η ενυδάτωση των ποδιών είναι πολύ σημαντική τόσο για την υγεία της επιδερμίδας όσο και για το αισθητικό αποτέλεσμα. Να χρησιμοποιείτε ενυδατικές κρέμες σώματος τακτικά και δεν θα χάσετε.

φώτο:MissMalaprop

Καταπολέμηση κυτταρίτιδας

Η κυτταρίτιδα είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του γυναικείου σώματος. Κάθε γυναίκα θα πρέπει να απαλλαγεί από αυτή την "κατάρα".




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: