Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Στον «αέρα» το video clip των Kreator με τα επεισόδια στην Αθήνα



Έτοιμο είναι το νέο video clip του «thrash metal» συγκροτήματος Kreator, το οποίο είναι εξολοκλήρου αφιερωμένο στην Ελλάδα και πλαισιώνεται από φωτογραφίες του προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, Μάριου Λώλου.
Το γερμανικό συγκρότημα, το οποίο καθοδηγείται από τον εμβληματικό τραγουδιστή Mille Petrozza φημίζεται για τους πολιτικοποιημένους στίχους του, αλλά και την εναντίωση του σε κάθε έκφανση καπιταλιστικής βαρβαρότητας και κοινωνικής αδικίας φτάνοντας στο σημείο να ασκούν δριμεία κριτική στην καγκελάριο Μέρκελ για την πολιτική λιτότητας που επιβάλλει στις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου.

Στο νέο video clip παρατίθενται φωτογραφίες από τα βίαια επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας κατά την διάρκεια διαδηλώσεων ενάντια στα μέτρα λιτότητας. Τα μέλη του συγκροτήματος φορούν αντιασφυξιογόνες μάσκες, ενώ οι κιθάρες παίρνουν φωτιά την στιγμή που το κέντρο της Αθήνας μοιάζει με πεδίο μάχης.

Οι Κreator θεωρούνται ένα από τα σπουδαιότερα thrash metal συγκροτήματα στον κόσμο με 28ετή καριέρα και 13 άλμπουμ στο ενεργητικό τους. Έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα ουκ ολίγες φορές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σκηνές από τα videoclip «Βetrayer» (1988) γυρίστηκαν στο Ηρώδειο!

Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από το video clip






Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: