Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Οι ανασφάλειες των stars


Φωτογραφία για Οι ανασφάλειες των stars

Νομίζετε ότι οι κυρίες της showbiz δεν προβληματίζονται για την εμφάνισή τους; Μπορεί εμείς να τις βρίσκουμε αψεγάδιαστες, αλλά οι ίδιες έχουν άλλη γνώμη.


Η Angelina Jolie δε νιώθει καλά με τα χείλη της. Ναι καλά διαβάσατε! Αυτά τα χείλη που έχουν κολάσει κόσμο και ντουνιά δεν αρέσουν στην ηθοποιό η οποία θεωρεί ότι «τα χείλη μου πιάνουν όλο το πρόσωπό μου».

Η Kate Moss αποφεύγει να κοιτάζει ακόμα και τις φωτογραφίες της -μα τι γίνεται;. αιτία; Το μικρό στήθος της, το οποίο όπως υποστηρίζει, δεν την κολακεύει καθόλου.

Η Victoria Beckham δεν αγαπάει καθόλου τα πόδια της (ναι, αυτά που την έχουν κάνει να ξεχωρίζει στις πασαρέλες και στις φωτογραφήσεις)! Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που, όπως έχει δηλώσει, ήθελε να τα αλλάξει.

Η Paris Hiltonαν και έχει δοκιμάσει τα πιο ακριβά παπούτσια, νιώθει κόμπλεξ με τα πόδια της. Ο λόγος; Φορά 45 νούμερο παπούτσι. Αν και αυτό είναι το τελευταίο που προσέχει κάποιος πάνω της, η ίδια δεν λέει να το ξεπεράσει. Γιατί βρε κορίτσι μου;

Η Kim Kardashianείναι γνωστή ως η γυναίκα με τις -ίσως- πιο διάσημες καμπύλες του κόσμου. Αυτό που την έκανε λοιπόν διάσημη, αυτό εκείνη λέει ότι θέλει να αλλάξει καθώς θα ήθελε να ήταν πιο αδύνατη. Και τονίζουμε το λέει καθώς αν ήθελε, πρώτον θα μπορούσε, και δεύτερον, σε κάθε της εμφάνιση δεν θα έκανε τα αδύνατα δυνατά για να τονίζει όσο πιο πολύ μπορεί το ζουμερό κορμί της!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: