Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Matthew McConaughey: «Δεν πεινάω»




Μέρα με τη μέρα εμφανίζεται όλο και περισσότερο αδυνατισμένος. Περιέργως αντί να υπάρχει εξοικείωση με την εικόνα του Matthew McConaughey σαν «ανθρώπινου σκελετού», οι φωτογραφίες σοκάρουν κυριολεκτικά.


Ο Matthew απαρνήθηκε το καλογυμνασμένο του σώμα για χάρη του νέου του ρόλου στην ταινία «The Dallas Buyers Club», από τα γυρίσματα της οποίας είναι το νέο φωτογραφικό υλικό.

Μιλώντας στην «Daily Beast», ο 42χρονος ηθοποιός είπε: «Νιώθω καλά. Αλήθεια. Έχω τρόπο να χάνω κιλά με έναν πολύ υγιεινό τρόπο. Τρώω φρέσκο ψάρι. Απλά τρώω μικρότερες ποσότητες. Δεν πεινάω… Φροντίζω τον εαυτό μου».

Ο McConaughey έχει χάσει πολλά κιλά, όμως ισχυρίζεται όταν το αποστεωμένο αποτέλεσμα έχει επιτευχθεί με ασφαλή και φυσικό τρόπο.

Τι και αν μοιάζει να είναι η σκιά του εαυτού του, ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι «έχω κάνει εξετάσεις. Τα αποτελέσματα είναι καλά. Είμαι υγιής. Το πρόβλημα θα είναι όταν θα θελήσω να πάρω τα κιλά. Δεν μπορείς ξαφνικά να αρχίσει αν τρως cheeseburgers και παγωτά. Το σώμα σου θα πάθει σοκ και δε θα λειτουργήσει».





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: