Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

H Rihanna ποστάρει ημίγυμνες φωτογραφίες του Chris Brown στο κρεβάτι



Εκείνη δηλώνει πως δεν είναι με τον Brown και εκείνος υποστηρίζει ότι την αγαπάει πλέον φιλικά. Κάτι όμως μας λέει ότι μας δουλεύουν και οι δύο ψηλό γαζί, γιατί τα post που κάνουν άλλα λένε.

Αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να 'χει ο πεθερός, λέει μία σοφή ρήση του λαού που στην περίπτωση της Rihanna και του Chris Brown ταιριάζει γάντι.

Όσο και αν πολλοί θαυμαστές της RiRi υποστηρίζουν ότι θα είναι μεγάλο FAIL να γυρίσει πίσω σε αυτόν που κάποτε σήκωσε κάτι παραπάνω από χέρι πάνω της, η 24χρονη diva φαίνεται ότι τους γράφει στα παλιά και καινούργια της παπούτσια.


Και όχι απλά αυτό, αλλά πλέον δεν μπορεί να κρατηθεί και ποστάρει φωτογραφία του Chris ξαπλωμένο πάνω στο κρεβάτι του χωρίς μπλούζα. Και ναι είναι ο Brown, παρόλο που δεν φαίνεται το πρόσωπό του, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα είχε ποστάρει ο ίδιος φωτογραφία του όπου φόραγε jacket με τον Simpson και το καπέλο.

Οι δυο τους πέρασαν μαζί την ημέρα των Ευχαριστιών στο Βερολίνο, μιας και η Rihanna μόλις τελείωσε τη 777 Tour της πήγε να δει τη συναυλία που έδινε ο Chris στο Βερολίνο, ενώ τον ακολούθησε και στο after-show party σε night club.

Εννοείται πώς μετά επιβιβάστηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο και έφυγαν μαζί για το ξενοδοχείο του Brown.

Τι να πούμε...φταίει ο έρωτας για ότι τους συμβαίνει.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: