Εξαιρετική συνταγή που θα συνοδεύσει όλα σας τα ψητά!
Υλικά:
5-6 πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ ρίγανη
1 κ.γ. αλάτι
χυμός από 1 λεμόνι
ξύσμα από 1 λεμόνι
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. μουστάρδα
Εκτέλεση Συνταγής:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Σ' ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις πατάτες με το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι, τη μουστάρδα, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Ρίχνουμε τις πατάτες στο ταψί. Προσθέτουμε νερό ώστε οι πατάτες να καλύπτονται ίσα-ίσα. Ψήνουμε για 30-40 λεπτά.
Tip:
Για να μαρινάρετε εύκολα και γρήγορα τις πατάτες σας, βάλτε τες σε μια πλαστική συσκευασία τροφίμων με τα υλικά της αρεσκείας σας, σφραγίστε τη και ανακινήστε καλά.
Πηγη
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: