Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Σκορδά: Έξαλλη «έκοψε» τον Τατσόπουλο από την εκπομπή


Σκορδά: Έξαλλη «έκοψε» τον Τατσόπουλο από την εκπομπή

Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος μετά τη δήλωσή του ότι έχει «π*δ*ξει τη μισή Αθήνα».


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή το βράδυ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, που όμως η εγγραφή της είχε γίνει πριν καν ξεσπάσει ο θόρυβος της περιβόητης δήλωσης. Ωστόσο, ο Τατσόπουλος και στην εμφάνιση εκείνη, έκανε το θαύμα του και με νέες δηλώσεις προκάλεσε again τα πλήθη.
Αναφέρθηκε στην κόντρα του με την Χρυσή Αυγή και στις κατηγορίες ότι είναι ομοφυλόφιλος. Η κουβέντα πήρε φωτιά και δια στόματος Τατσόπουλου ακούστηκαν εκφράσεις του τύπου: «λούγκρες» και «αδελφές». Και πάμε στο Πρωινό mou, όπου το πρωί της Δευτέρας εννοείται ότι ασχολήθηκαν με την επίμαχη εμφάνιση στον Κωστόπουλο. Κι έρχεται η Φαίη Σκορδά και κάνει τη μεγάλη έκπληξη.
Έβαλε εμπάργκο στον Τατσόπουλο απαγορεύοντας να παίξει βίντεο με την εμφάνιση του στο «Βράδυ»! Ω ναι. Έγινε και αυτό.
«Δεν είναι ωραία αυτά! Οι εκφράσεις αυτές δεν μου αρέσουν! Μπορώ να μην το δω; Μια φορά το συζητήσαμε την Παρασκευή... Δεν είναι τιμητικές αυτές οι εκφράσεις», δήλωσε φανερά εκνευρισμένη η Φαίη.
Και συνέχισε, ενώ έκανε πάσα στο επόμενο θέμα: «Η σεξουαλική επιλογή του καθενός δεν είναι αστείο πράγμα να το κοροϊδεύουμε και να παίζουμε και να αστειευόμαστε! Είναι κάτι πολύ σοβαρό, πολύ προσωπικό και ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εγώ δεν θα ήθελα να το δω. Δεν είναι για γέλια! Για το “Βράδυ” ταίριαζε, δεν θέλω να το κάνουμε αναπαραγωγή. Πάμε στο επόμενο».



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: