Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Σοκ: ο πρώην της Μπέρι ποζάρει μετά το ξύλο


 Μπλε μαρέν  την έκανε τη μούρη του Γκαμπριέλ Ομπρί ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ

Λίγες μέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τον άγριο τσακωμό του πρώην με τον νυν της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, έρχονται και τα ντοκουμέντα που… σοκάρουν.


Χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία για να χωρίσει τον Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabriel Aubry) και τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez) οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια την Πέμπτη το απόγευμα, όταν ο πρώτος επέστρεφε την κόρη του, Νάλα (Nahla) στο σπίτι όπου η μικρή ζει με τη μαμά της και τον νυν αρραβωνιαστικό της.

της.
Του κατέβασε τη μούρη του Γκαμπριέλ Ομπρί ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ κανονικότατα
Του κατέβασε τη μούρη του Γκαμπριέλ Ομπρί ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ κανονικότατα
Μπορεί να ήταν ανήμερα τον Ευχαριστιών, αλλά δύο άντρες είχαν "ανοιχτούς λογαριασμούς".
Το μοντέλο και πρώην σύντροφος της Χάλι Μπέρι (Halle Berry) έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα φωτογραφίες του μετά τον ξυλοδαρμόκαι τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα, που όπως φαίνεται είχαν ξεκινήσει μια μέρα νωρίτερα.
Όπως υποστηρίζει στην κατάθεσή του ο Ομπρί, οι τρεις τους είχαν συναντηθεί την Τετάρτη στο σχολείο της Νάλα όπου ενώ παρακολουθούσαν την παράσταση, ο Μαρτίνεζ έσκυψε και του ψιθύρισε στα Γαλλικά: "Θα ήθελα πολύ να σε σπάσω στο ξύλο αυτή τη στιγμή.Έχε χάρη που είμαστε στο σχολείο. Θα πάρουμε τη Νάλα αμέσως μετά και κοίτα να μην μας ακολουθήσεις".
Πολύ βαρύ χέρι φάνηκε ότι έχει ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ τελικά...
Πολύ βαρύ χέρι φάνηκε ότι έχει ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ τελικά...
Η Χάλι Μπέρι με την κόρη της, Νάλα, η οποία απασχολεί τόσο πολύ τις αρχές και έχουν διατάξει νέες έρευνες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγαλώνει η μικρή.
Η Χάλι Μπέρι με την κόρη της, Νάλα, η οποία απασχολεί τόσο πολύ τις αρχές και έχουν διατάξει νέες έρευνες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγαλώνει η μικρή.
Την επόμενη μέρα που ο Ομπρί επέστρεφε τη Νάλα αφού είχαν περάσει μαζί μερικές γιορτινές ώρες, την πόρτα του σπιτιού της Μπέρι άνοιξε ο Μαρτίνεζ –αντί της νταντάς που το έκανε συνήθως.
Σύμφωνα με το 36χρονο μοντέλο, ο Ολιβιέ του είπε ότι έπρεπε να μιλήσουν και περπάτησε μαζί του μέχρι το αυτοκίνητο. Τότε, ο Γκαμπριέλ υποστηρίζει ότι ο Γάλλος τον έριξε κάτω, έπιασε το κεφάλι του με τα χέρια και το χτύπησε στο τσιμέντο ενώ ταυτόχρονα τον κατηγορούσε ότι "τους έχει ήδη κοστίσει $3 εκατομμύρια σε δικαστικά έξοδα".
Και το θέμα δεν τελειώνει εκεί αφού ο Μαρτίνεζ συνέχισε να τον χτυπά και να τον απειλεί ότι "αν δεν πει ότι ήταν εκείνος που επιτέθηκε πρώτος θα τον σκοτώσει".
Ο ίδιος ο Ομπρί ελπίζει να αποδείξει την αλήθεια μέσα από το υλικό που θα προκύψει από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν έξω από το σπίτι της Μπέρι. Αρκεί να βιαστούν.
"Είπα στους αστυνομικούς ότι ο Μαρτίνεζ μου επιτέθηκε, και τους επανέλαβα πολλές φορές να πάρουν τις κασέτες ασφαλείας από το σπίτι της κ. Μπέρι πριν εκείνη και ο κ. Μαρτίνεζ τις διαγράψουν", τονίζει ο Ομπρί ο οποίος ζήτησε και κέρδισε περιοριστικά μέτρα εναντίον του γάλλου ηθοποιού που ισχύουν μέχρι 17 Δεκεμβρίου.
Στο μεταξύ το ενδιαφέρον είναι ότι περιοριστικά μέτρα ισχύουν και αντίστροφα καθώς ο Ομπρί απαγορεύεται να πλησιάσει στα 80 μέτρα τη νέα οικογένεια της Μπέρι, ενώ στο θεμα έχει επέμβει και η Πρόνοιαεκφράζοντας ανησυχία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγαλώνει η Νάλα.
Επιπλέον έρευνες πρόκειται να γίνουν στο σπιτικό της Χάλι προκειμένου να αποφασιστεί αν το περιβάλλον είναι κατάλληλο για να μεγαλώνει ένα παιδί, την ίδια στιγμή που ο Γκαμπριέλ Ομπρί αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να απελαθεί στον Καναδά, ύστερα από τα δικαιώματα που έδωσε στις αρχές.









Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: