Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Η Αμάντα Νοξ θα λάβει 4 εκατ. δολάρια για τη βιογραφία της



Το αστρονομικό ποσό των 4 εκατομμυρίων δολαρίων θα λάβει από τον εκδοτικό οίκο HarperCollins για την βιογραφία της η Αμάντα Νοξ, η αμερικανίδα φοιτήτρια που καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία όταν φοιτούσε στην Περούτζια.


Υπό τον τίτλο "Waiting to be Heard” (Περιμένoντας για να ακουστεί ) η 25χρονη Αμάντα αποκάλυψε σήμερα το εξώφυλλο του βιβλίου της .

Στο εξώφυλλο, η Αμάντα ποζάρει αγέλαστη – η φωτογραφία τραβήχτηκε στις αρχές του έτους και με μεγάλα γράμματα αναγράφεται ο τίτλος του βιβλίου. Η βιογραφία της αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου, δύο μήνες αργότερα απ’ ότι είχε προγραμματιστεί από τον εκδοτικό οίκο.

Σύμφωνα με την βρετανική ταμπλόιντ «Telegraph”,στο βιβλίο της η Νοξ θα αφηγείται την ιστορία από την δική της πλευρά, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών της πολύκροτης υπόθεσης που θα αφορούν και το διάστημα της φυλάκισής της στην Ιταλία.

Η Νοξ κρίθηκε ένοχη το 2009 για την δολοφονία της Βρετανίδας συγκατοίκου της Μέρεντιθ Κέρχερ, 21 ετών, και πέρασε τέσσερα χρόνια σε φυλακή στην Περούτζια.

Ιταλικό εφετείο ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση τον Οκτώβριο.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: