Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Παίξε δωρεάν το νέο Pro


Αν δεν έχεις δει ακόμα το νέο Pro μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν για το PlayStation 3, Xbox 360 και PC και να δεις όλα τα νέα στοιχεία του (Vid)



Αν δεν έχεις δει ακόμα το νέο Pro μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν για το PlayStation 3, Xbox 360 και PC και να δεις όλα τα νέα στοιχεία του.
Το νέο Demo  του PES 2013 θα σε βοηθήσει να βιώσεις την ανάπτυξη του ριζικά αλλαγμένου game και να κρίνεις από μόνος σου τις αλλαγές και τις προσθήκες στην απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία. Περιλαμβάνει 11 ολοκληρωμένες ομάδες και επιτρέπει 10λεπτα ματς καθώς και πολλά άλλα στοιχεία. Δεν είναι πλήρες game φυσικά μια και του λείπουν πολλές μορφές παιχνιδιού, ομάδες και στάδια καθώς και η Ελληνική περιγραφή αγώνα. Προσφέρει όμως 6 σκάλες δυσκολίας έτσι ώστε να αποκτήσεις σταθερά την οικειότητα με το ανανεωμένο παιχνίδι ενώ υποστηρίζει και 3D προβολή.
Μέσα στο Demo θα βρεις το μενού προπόνησης για να μπορέσεις να εξοικειωθείς με τις νέες πάσες και σουτ και να βελτιωθείς ώστε να παίζεις αξιοπρεπή ματς όταν παίζεις σε σπίτια φίλων. Το απόλυτο ποδοσφαιρικό videogame είναι και απαιτητικό… Καλές προπονήσεις!
Το Demo είναι διαθέσιμο για απευθείας λήψη μέσω του XboxLIVE και του PlayStation Network, ενώ για το PC μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από εδώ:



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: