Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Το «Σικάγο» έρχεται στο Παλλάς


Main_chicago

Μια από τις πλέον αναμενόμενες παραγωγές της σεζόν, με ένα πλούσιο καστ, ανεβαίνει από 27 Οκτωβρίου, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.


Δεν γνωρίζουμε εάν θα καταφέρει να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ του «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» στον ίδιο χώρο (15.000 εισιτήρια, σε δέκα ημέρες), το «Σικάγο» όμως είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πλέον αναμενόμενες παραγωγές της σεζόν και έχει όλα τα φόντα για να το καταφέρει.

Δεν είναι μόνο το ηχηρό καστ που συγκαταλέγει ως και την Μαρινέλλα σε ρόλο- έκπληξη, αυτόν της Μάμα Μόρτον, ανάμεσα στις εξίσου εκθαμβωτικές Σμαράγδα Καρύδη και Τάνια Τρύπη, αλλά και τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και Αντώνη Λουδάρο. Δεν είναι μόνο η υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή στην απόδοση και την σκηνοθεσία.

 Ούτε η φροντισμένη παραγωγή σε επίπεδο κοστουμιών (Ντένη Βαχλιώτη) και σκηνικών (Γιώργος Γαβαλάς - Γιάννης Μουρίκης) που θέλει ακόμη 14 ηθοποιούς -χορευτές , αλλά και δεκαμελή ορχήστρα να πλαισιώνουν το θέαμα. Είναι και η ίδια η προϊστορία του μιούζικαλ, το οποίο στην διάρκεια της θεατρικής του πορείας στο Μπρόντγουεϊ και το Γουέστ Εντ κέρδισε έξι βραβεία Tony, δύο βραβεία Olivier, πέντε βραβεία Κριτικών (Drama Desk Awards), αλλά και το βραβείο Grammy για το καλύτερο Musical Album το 1998, πραγματοποιώντας συνολικά 6.472 παραστάσεις!

Δεν θεωρείται τυχαία άλλωστε η «Rolls Royce των musicals», όπως συνηθίζουν να το αποκαλούν στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου.

Πρόκειται για μια αυθεντική «τζαζ» ιστορία που εκτυλίσσεται την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και συνδυάζει τον έρωτα, την κωμωδία, τη μοιχεία, το δράμα, σατιρίζοντας τη «δικαιοσύνη», «τον κρατικό φαρισαϊσμό» αλλά και τη «μίζα» κάθε μορφής! Φόνοι, βία και διαφθορά, εκρηκτικά χορευτικά και δυνατά τραγούδια ξεσηκώνουν και συναρπάζουν τους θεατές όπου κι αν παρουσιάζεται, από το 1975 όταν και πρωτοανέβηκε.

Το 2002 έγινε ταινία σε σκηνοθεσία και χορογραφίες Ρομπ Μάρσαλ και κέρδισε έξι βραβεία Όσκαρ. Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν οι Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Ρενέ Ζελβέγκερ, Ρίτσαρντ Γκιρ και Queen Latifah.

Η πρεμιέρα στο θέατρο Παλλάς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου σε χορογραφίες Φωκά Ευαγγελινού και ενορχήστρωση-μουσική διδασκαλία Αλέξη Πρίφτη.

Main_chicago


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: