Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ο Μπραντ Πιτ όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!


Ο διάσημος φωτογράφος Στίβεν Κλάιν εξερευνά τα πολλά πρόσωπα του Μπραντ Πιτ σε ένα concept του περιοδικού Interview, όπου ο σταρ μεταμορφώνεται σε εκτελεστή, ζιγκολό, ακόμα και ρασταφάρι, με μια πόζα αλα Μπομπ Μάρλεϊ. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.


Στη συνέντευξη που παραχωρεί στον Γκάι Ρίτσι δεν παραλείπει να τονίσει τη σημασία που έχει πια στη ζωή του η οικογένεια και πώς γίνεται πιο επιλεκτικός στις δουλειές του, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του. «Λέω ναι, όταν αισθάνομαι ότι αξίζει αρκετά η ιστορία έτσι ώστε να εγκαταλείψω την οικογένεια μου. Η οικογένεια προηγείται» λέει ο Μπραντ, ο οποίος πρωταγωνιστεί αυτόν τον καιρό στο «Killing Them Softly» του Άντριου Ντόμινικ, ως «smooth» εκτελεστής του υποκόσμου, ενώ θα είναι και ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του οίκου Σανέλ που θα διαφημίσει το θρυλικό άρωμα No 5 (δείτε το τίζερ). «Είναι η πρώτη φορά που έχουμε έναν άντρα να μιλάει για ένα γυναικείο άρωμα. Πιστεύουμε έντονα πως το άρωμα είναι ένα παιχνίδι αποπλάνησης ανάμεσα σε έναν άντρα, μια γυναίκα αλλά και το ίδιο το άρωμα» έχει δηλώσει η πρόεδρος της Chanel Fragrance & Beauty.
Ώριμος πια, ο Μπραντ Πιτ ξέρει τις δυσκολίες της κινηματογραφικής βιομηχανίας και γι' αυτό φροντίζει να επιλέγει με προσοχή τους συνεργάτες του: «Όταν έχεις γύρισμα 14 ώρες την ημέρα, ναι, είναι σημαντικό να έχεις γύρω σου ανθρώπους που εκτιμάς, αλλά και περνάς καλά μαζί τους» λέει στον σκηνοθέτη του στην «Αρπαχτή», Γκάι Ρίτσι. Στα προσεχώς του φυσικά ξεχωρίζουν το «The Counselor» του Ρίντλεϊ Σκοτ, με τον Μάικλ Φασμπέντερ, αλλά και η συμμετοχή του στο «Twelve Years a Slave» του Στιβ ΜακΚουίν, όπου επίσης εμφανίζεται μεταξύ άλλων και ο πρωταγωνιστής του «Shame».


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: