Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Μάικλ Φασμπέντερ και Ράιαν Γκόσλινγκ μαζί;



Πολλοί θα ήθελαν να τους δουν μαζί και να που ο Τέρενς Μάλικ το κατάφερε!


Έχοντας πρόσφατα τελειώσει (τουλάχιστον τα γυρίσματα, γιατί το final cut μπορεί να περιμένει) το «Knights Of Cups» στο Λος Άντζελες, με Κρίστιαν Μπέιλ, Νάταλι Πόρτμαν, Κέιτ Μπλάνσετ και Ιζαμπέλ Λούκας, ο Τέρενς Μάλικ -που μετά το «Δέντρο της Ζωής» έγινε πιο παραγωγικός από ποτέ- βρίσκεται αυτήν την περίοδο στο Όστιν του Τέξας γυρίζοντας το νέο του φιλμ, ατιτλοφόρητο ακόμα και γι' αυτό γνωστό με τον αρχικό τίτλο «Lawless» (ο οποίος παραχωρήθηκε στον Χίλκοουτ).
Η ιστορία εστιάζει σε δυο ερωτικά τρίγωνα που διασταυρώνονται με φόντο τη μουσική σκηνή της περιοχής, μια ιστορία ερωτικής εμμονής και προδοσίας, για την οποία ο Μάλικ έχει ξαναεπιστρατεύσει τον Μπέιλ, την Πόρτμαν και τη Μπλάνσετ, μαζί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, τη Ρούνεϊ Μάρα και τη Χέιλι Μπένετ, με τελευταία προσθήκη τη Χόλι Χάντερ (Μαθήματα Πιάνου), ενώ μια θολή μακρινή φωτογραφία του Γκόσλινγκ από το γύρισμα έφερε τα πάνω κάτω. Μα, αυτός δίπλα του είναι ο Μάικλ Φασμπέντερ! Ναι, προφανώς ο δικηγόρος του «The Counselor» κάνει ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του Ρίντλεϊ Σκοτ για να βάλει στο βιογραφικό του και μια ταινία του Τέρενς Μάλικ, ακόμα και με ένα σύντομο πέρασμα.
Όπως φαίνεται, ο άλλοτε βραδυφλεγής και πλέον ταχύτατος auteur έχει καταφέρει να τραβήξει κοντά του όλη την αφρόκρεμα της χολιγουντιανής κινηματογραφικής βιομηχανίας, ακόμα κι αν σε κανέναν δεν εγγυάται ότι θα δει τελικά τον εαυτό του στην ταινία μετά το τελικό μοντάζ! Για να μη θυμηθούμε τον Σον Πεν που εξομολογήθηκε ότι ούτε που κατάλαβε τι ακριβώς συνέβαινε στο βραβευμένο με το Χρυσό Φοίνικα των Καννών «Δέντρο» του Μάλικ.















Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: