Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ο Λαρς φον Τρίερ κάνει (και) την Ούμα Θέρμαν "Νυμφομανή"



Η ταινία έχει γίνει γνωστό ότι θα μονταριστεί σε δύο διαφορετικές εκδοχές - η πιο soft προορίζεται για τις κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ ένα hard core director’s cut θα ικανοποιήσει τον ίδιο τον σκηνοθέτη.


Ο Λαρς φον Τρίερ συνεχίζει να εμπλουτίζει το καστ του «Nymphomaniac» και τη ζωή της κεντρικής ηρωίδας, Σαρλότ Γκενσμπούρ με νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα και αυτήν τη φορά η νεοφώτιστη στον κόσμο του sui generis σκηνοθέτη είναι η Ούμα Θέρμαν. Ο ρόλος της ακόμα δεν είναι γνωστός, αλλά είναι βέβαιο ότι θα περιλαμβάνει σκηνές σεξ – καθώς ολόκληρη η ταινία δεν είναι παρά μια αφήγηση της πολυτάραχης ζωής μιας συνειδητοποιημένης νυμφομανούς.

Η Γκενσμπούρ, άγρια κακοποιημένη, βρίσκεται ανυπεράσπιστη στο δρόμο και ο μυστηριώδης και γοητευτικός Στέλαν Σκάρσγκαρντ την περιμαζεύει και την ακούει να διηγείται τις εμπειρίες της, όσο αναρρώνει στο σπίτι του. Στα πολλά φλας μπακ της ταινίας θα εμφανιστούν ο Σάια ΛαΜπέφ, ο Τζέιμι Μπελ, ο Κρίστιαν Σλέιτερ, η Κόνι Νίλσεν και η Στέισι Μάρτιν, ενώ δεν επιβεβαιώνεται η φήμη περί cameo της Νικόλ Κίντμαν.

Η ταινία έχει γίνει γνωστό ότι θα μονταριστεί σε δύο διαφορετικές εκδοχές – η πιο soft προορίζεται για τις κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ ένα hard core director's cut θα ικανοποιήσει τον ίδιο το σκηνοθέτη και αν δεν καταφέρει έστω μια περιορισμένη κινηματογραφική προβολή, θα είναι σίγουρα το extra bonus στο DVD του φιλμ. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο στη Γερμανία, με την Ούμα Θέρμαν να ετοιμάζει βαλίτσες, πριν εμφανιστεί και πάλι σε κομεντί (Playing for Keeps) και στη σπονδυλωτή υπερπαραγωγή "Movie 43".




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: