Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Επιστρέφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ η Έλλη Στάη



Η απομάκρυνση της Έλλης Στάη από το κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ, μετά τη ρήξη των σχέσεών της με τον Βασίλη Θωμόπουλο δεν κράτησε για πολύ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cosmo.gr, η δημοσιογράφος επιστρέφει στο κανάλι και στην παρουσίαση των ειδήσεων.

Ο διευθυντής ειδήσεων της ΝΕΤ Βασίλης Θωμόπουλος αναθεώρησε την απόφασή του να απομακρύνει την Έλλη Στάη από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου, και, όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να την δεχτεί πίσω.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Βασίλης Θωμόπουλος είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του στον διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Σίμο για την παρουσιάστρια. Σύμφωνα με τα (τότε) λεγόμενά του, η Ελλη Στάη "τον απαξιώνει επαγγελματικά, ενώ παράλληλα δεν είναι συνεργάσιμη διατυπώνοντας συνεχώς διαφορετικές απόψεις στην παρουσίαση του δελτίου για θέματα τόσο λειτουργικά όσο και ουσίας".

Σύμφωνα με την επίσημη θέση του Β. Θωμόπουλου, η Ελλη Στάη, "δεν συνεργαζόταν, είχε διαφορετικές απόψεις για την ιεραρχία των ειδήσεων, τα βίντεο, τους ρεπόρτερ".
Πριν από λίγες μέρες, η Έλλη Στάη είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο vima.gr, αναφέροντας ότι η απομάκρυνσή της από το ο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ "δεν έχει δημοσιογραφική λογική".



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: