Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

7 μέρες σεξ


7 μέρες σεξ

Γίνε Pro στα Προκαταρκτικά. Εχει μία γεμάτη εβδομάδα μπροστά της, γι’ αυτό το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να την ηρεμήσεις είναι να αρχίσεις τα προκαταρκτικά.


Οι περισσότεροι άντρες πιστεύουν ότι ο μόνος τρόπος να ανάψουν μια γυναίκα είναι ερεθίζοντας την κλειτορίδα της. Αλλά ο τρόπος να την κάνεις πραγματικά να ενθουσιαστεί κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών είναι να τοποθετήσεις τα δάχτυλά σου σχεδόν

2 εκ. πάνω από τη κλειτορίδα της, στο εφηβαίο της. Απλώς χρησιμοποίησε το δείκτη και τα μεσαία δάχτυλά σου και πίεσε απαλά σε αυτό το σημείο. Τώρα κάνε μικρές κυκλικές κινήσεις σε αυτήν την περιοχή κρατώντας τα δάχτυλά σου σε επαφή με το εφηβαίο της. Ενώ τη φιλάς και την κρατάς με το άλλο χέρι, αυτή η διέγερση θα μεταφέρει την αίσθηση στα πόδια της κλειτορίδας της. Αυτά βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια των χειλιών του αιδοίου και διεγείρονται όταν αγγίζεις το άνω μέρος τους εφηβαίου της. Συνέχισε να κάνεις αυτές τις κυκλικές κινήσεις μέχρι να μην αντέχει άλλο.



Τρίτη: Βρες το σημείο G

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα, το 55% των αντρών δεν έχει βρει ποτέ το σημείο G της κοπέλας του και το 36% δεν ξέρει καν τι είναι. Αν και είναι δύσκολο να το βρεις, αξίζει να προσπαθήσεις. Οι οργασμοί του G-spot (σε αντίθεση με τους κολπικούς οργασμούς, που περιορίζουν την απόλαυση στον κόλπο της) γίνονται αισθητοί σε όλο το κάτω μέρος του σώματος. Πώς θα το βρεις με τα δάχτυλα:

Βάλε απαλά δύο δάχτυλα (δείκτη και μεσαίο) μέσα της και κάνε απαλές κινήσεις με τις άκρες τους. Λίγα εκατοστά πάνω -μες στο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου της- είναι η περιοχή που βρίσκεται το G-spot (είναι λίγο τραχιά και πρήζεται όταν είναι σε στύση). «Για αρχή, κάνε ρυθμικές απαλές κινήσεις με αυτά τα δύο δάχτυλα μαζί» σε συμβουλεύει η ειδική σε θέματα σεξ και σχέσεων Pam Spurr. «Ενώ ερεθίζεται σταδιακά, κάνε κυκλικές κινήσεις για να της δώσεις διαφορετικές αισθήσεις». Μετά άγγιξε το G-spot της με τις άκρες του δείκτη και του μεσαίου. «Αν χρειαστεί, χρησιμοποίησε περισσότερο λιπαντικό» λέει η Spurr.



Τετάρτη: Βάλε τη γλώσσα σου στο παιχνίδι

Πώς θα το κάνεις: Εκείνη κάθεται ανάσκελα με τα πόδια της στους ώμους σου. Εσύ μπρούμυτα με το πρόσωπό σου ανάμεσα στα πόδια της. Βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς της κι άλλο ένα κάτω από το στήθος σου, για να μειώσεις την πίεση στο λαιμό σου.

Πλεονέκτημα: Αυτή η στάση είναι ιδανική για τις γυναίκες που προτιμούν ένα δυνατό, ανοδικό άγγιγμα με την τραχιά επιφάνεια της γλώσσας σου.

Το μυστικό της επιτυχίας: προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου, για να πιέσεις ελαφρά προς τα πάνω την κοιλιά της, τεντώνοντας το δέρμα της μακριά από το ηβικό οστό της. Αυτό το τέντωμα αυξάνει την αίσθηση που δημιουργείται από τη γλώσσα σου.



Πέμπτη: Στα γρήγορα

Τα ιδανικότερα μέρη για να κάνετε ένα στα γρήγορα είναι το τραπέζι της κουζίνας, ένας δημόσιος χώρος που θα μπορείτε να ελέγχετε τι γίνεται ή το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Για να καταλάβεις αν έχει προτίμηση στα αυτοκίνητα, στα μπαρ ή στις κουζίνες, δες πώς θα αντιδράσει αν τη φιλήσεις σε ένα από αυτά τα μέρη. «Σε κάποιες γυναίκες δεν αρέσει ούτε να φιλιούνται σε δημόσιους χώρους» λέει η σύμβουλος σχέσεων Susan Quilliam. «Η καλύτερη λύση είναι να μάθεις τι της αρέσει ξεπερνώντας ήρεμα τα σύνορά της με ένα φιλί - εκτός κι αν είσαι αρκετά άνετος, για να τη ρωτήσεις ευθέως. Ξεκίνα με το χέρι σου στη μέση της, προχώρα το πιο κάτω, μετά φίλα την και ξέρεις τη συνέχεια».



Παρασκευή: Περισσότερη Διάρκεια

Ξέχνα τα χάπια ή τις «φυσικές» θεραπείες, αφού δεν θα σε βοηθήσουν ποτέ, λέει ο Keith Hopcroft. «Επίσης, προσπάθησε να είναι άνετος με την κατάσταση. Συνήθως βελτιώνεται με τον καιρό και το ''άγχος της επίδοσης'' κάνει τα πράγματα χειρότερα». Δοκίμασε αυτό για να δεις διαφορά:

Για να λέει ότι είσαι ο καλύτερός της και να το εννοεί, πρέπει να προπονήσεις το σώμα σου περισσότερο. Καθυστερώντας την εκσπερμάτιση κι αφήνοντας την ένταση να κλιμακώνεται ολοένα και περισσότερο, θα νιώσεις την κορύφωση σε όλο το σώμα σου. Μπορείς να προετοιμαστείς ασκώντας τους μυς της πυέλου στη βάση του πέους. Αυτοί είναι οι μύες που πιέζεις για να σταματήσεις τα ούρα, αλλά επίσης είναι οι μύες που σταματούν την εκσπερμάτιση. Προπόνησέ τους σφίγγοντάς τους μέσα κι έξω 15 φορές, δύο φορές την ημέρα. Σταδιακά αύξανε τη συχνότητα σε 75. Μπορείς να το κάνεις στη στάση του λεωφορείου ή ακόμα και σε ένα meeting.



Σάββατο:

Αυτή είναι η καλύτερη στάση για τη δική της απόλαυση:

πες της να καθίσει ανάσκελα και ξάπλωσε δίπλα της στραμμένος προς το μέρος της. Μετά λύγισε τα πόδια της και βάλ’ τα πάνω από τα δικά σου, έτσι ώστε να κάνουν γωνία πάνω από τους γοφούς σου μέχρι να μπορείς να διεισδύσεις. Πιάσε τους γοφούς της, για να την τραβάς προς το μέρος σου. «Από αυτήν την ελαφρώς πλάγια γωνία, κάνε αργές αλλά έντονες ωθήσεις» σου λέει η Spurr. «Αυτή η στάση σού δίνει τη δυνατότητα να την κάνεις να το ευχαριστηθεί με πολλούς τρόπους - προσπάθησε να διεγείρεις την κλειτορίδα της με το χέρι που βρίσκεται πιο κοντά της».



Κυριακή

Δώσ’ της έναν καλό λόγο να ξυπνήσει νωρίς. «Οταν έχει μόλις ξυπνήσει, οι αναστολές της είναι χαμηλότερες και τα επίπεδα της τεστοστερόνης υψηλά, κάνοντας και του δύο να διεγείρεστε πιο εύκολα και δίνοντας σε εκείνη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για το σώμα της» λέει η Vicki Ford, συγγραφέας του Overcoming Sexual Problems.

Δοκίμασε αυτήν την πρωινή στάση:

Αν είναι ντροπαλή ή κουράζεται εύκολα όταν είναι εκείνη από πάνω, γύρνα την ανάποδα να βλέπει τα πόδια σου. «Οταν είναι γονατιστή με τα πόδια της γύρω από τον κορμό σου, η μεγάλη γωνία που κάνουν τα γόνατά της σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψουν οι μύες των μηρών της» λέει ο Spurr. «Οταν είναι γυρισμένη προς τα πόδια σου, μπορεί να φέρει τα γόνατά της πιο κοντά γύρω από τους μηρούς σου. Αυτό κάνει την πάνω-κάτω κίνηση λιγότερο κουραστική».


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: