Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η Michelle Obama ξεσπαθώνει και σπάει πλάκα στο σόου του Letterman


Η πρώτη κυρία της Αμερικής περνάει καλά στον λευκό οίκο και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η Michelle Obama. αφού πρώτα κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω της κατά τη διάρκεια του λόγου της στο Συνέδριο των Δημοκρατικών λίγες μέρες πριν, ρίχνει ξανά ένα βέλος στην καρδιά μας μέσα από το σόου του David Letterman.


Να θυμίσουμε ότι και ο ίδιος ο Obama είχε τζαμάρει προ μηνών στην εκπομπή του Jimmy Fallon και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Oh yeah. To έχει με το τραγούδι ο άνθρωπος, πώς να το κάνουμε.


Αυτή τη φορά η γυναίκα του προέδρου άφησε στην ντουλάπα το ροζ κοκτέιλ φόρεμά της, πέταξε για ακόμα μία φορά τους γυμνασμένους δικέφαλους μύες της στη φόρα  και εμφανίστηκε κάνοντας τσακίρικα ματάκια σε ένα βίντεο που ξεχειλίζει χιούμορ και τίποτα άλλο.
Τίτλος του: "10 Λόγοι για να δείτε το Συνέδριο των Δημοκρατικών". Σε περίπτωση που σε έπιασε μία φαγούρα, μερικοί από αυτούς είναι "δεν χρειάζεται να είσαι δημοκρατικό για να χαρείς με τα μπαλόνια" ή "ότι έχουμε και low-fat κονφετί".
Να πούμε ότι αυτό είναι το τρίτο πέρασμα που κάνει η Michelle στο σόου του Letterman. H πρώτη φορά ήταν για να παρουσίασει ένα top ten με αφορμή το βιβλίο της, American Grown, ενώ είπε ένα γεια και την προηγούμενη εβδομάδα, όπου ευχήθηκε στο Dave για τα 19α γενέθλια του στο CBS.
Φαίνεται πώς Barack και Michelle έχουν βγει στο τηλεοπτικό κουρμπέτι για χάρη των ψήφων, γιατί όπως λένε και οι σοβαροί δημοσιογράφοι "η ψαλίδα ανάμεσα στους δημοκρατικούς και στους ρεπουμπλικάνους κλείνει".
Να τα βλέπουν και οι δικοί μας να παίρνουν ιδέες.  
Πηγή φωτογραφίας: Getty Images



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: