Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Η Madonna υποστηρίζει topless τον πρόεδρο Obama



Ενώ ο Barack Obama λάμβανε το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος για τις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές στο Σάρλοτ της Βόρειας Καλιφόρνιας, η Madonna έδειχνε τη δική της υποστήριξη στον υποψήφιο πρόεδρο από τη Νέα Υόρκη.


Η 54χρονη βασίλισσα της ποπ έδωσε μία συναυλία (6/9) στο Στάδιο "Γιάνκι" και βρήκε την ευκαιρία να καταθέσει τη δική της προτίμηση για τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

«Έχω ζήσει τρομακτικά γεγονότα. Έχω δει ανθρώπους να φυλακίζονται γιατί τόλμησαν να εκφράσουν τις απόψεις τους, γιατί είναι γκέι, γιατί δεν έχουν Θεό, γιατί δεν ντύνονται αξιοπρεπώς», είπε κατά την έναρξη της συναυλίας.

Λίγο αργότερα πρόσθεσε, «Δόξα το Θεό, υπάρχει η Michelle Obama», αφού έσκισε τη μπλούζα της, γύρισε πλάτη στο κοινό και αποκάλυψε το όνομα «OBAMA» που ήταν ζωγραφισμένο με μαύρα κεφαλαία γράμματα.

Η Madonna στηρίζει τον πρόεδρο Obama από τις περασμένες εκλογές, το 2008, και έχει συμμετάσχει πολλές φορές σε πολιτικές εκδηλώσεις. Πρόσφατα, μάλιστα, εξέφρασε την υποστήριξή της στο πανκ συγκρότημα Pussy Riot, τρία μέλη του οποίου καταδικάστηκαν πρόσφατα στη Ρωσία. 




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: