Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιος είπε στον πρίγκιπα Χάρι: «Χαίρομαι που αυτή τη φορά είσαι ντυμένος»

Ποιος είπε στον πρίγκιπα Χάρι: «Χαίρομαι που αυτή τη φορά είσαι ντυμένος»

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο Λονδίνο, μετά το σκάνδαλο που προκάλεσαν οι γυμνές φωτογραφίες του από τις διακοπές του στο Λας Βέγκας έκανε ο πρίγκιπας Χάρι, και παρά τις προσπάθειες του παλατιού να θαφτεί το θέμα, κάποιος εξέφρασε αυτό που σκέφτονταν όλοι οι Βρετανοί.


Ο Χάρι έδωσε το «παρών» στα βραβεία της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Well Child» που στηρίζει τα βαριά άρρωστα παιδιά, και της οποίας ο πρίγκιπας είναι υποστηρικτής από το 2007.Εκεί ήταν και δεκάδες δημοσιογράφοι για να καλύψουν το γεγονός, με έναν από αυτούς να ρωτά έναν 6χρονο τί θα πει στο πρίγκιπα μόλις τον συναντήσει.

Ο μικρός, που έχει διαγνωστεί με λευχαιμία από 3 ετών, δήλωσε πως μόλις δει τον πρίγκηπα θα του πει: «Xαίρομαι που αυτή τη φορά είσαι ντυμένος», προκαλώντας το γέλιο των παρευρισκόμενων. Ο Χάρι όμως ήταν προετοιμασμένος για την ερώτηση του μικρού και τη στιγμή που συναντήθηκαν του είπε κουνώντας το δάχτυλο: «Κοιτάζεις συνέχεια τη μαμά σου. Μοιάζει σαν να θες να πεις κάτι, αλλά φοβάσαι μην σε μαλώσει. Άκουσα ότι εμφανίστηκες στο ITV νωρίτερα και είπες κάτι άτακτο, αλλά ας μην το συζητήσουμε τώρα εδώ».

Παρά το σκάνδαλο πάντως, ο 27χρονος Χάρι έδειχνε ιδιαίτερα άνετος με τα παιδιά και τις κάμερες, με τα βρετανικά ΜΜΕ να σημειώνουν ότι κατάφερε με αυτό τον τρόπο να ενισχύσει την «πληγωμένη» του εικόνα.





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: