Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Αφήστε την Άννα Βίσση στη φτώχεια της

Αφήστε την Άννα Βίσση στη φτώχεια της

Συμπαράσταση στην Άννα
Γιατί κοροϊδεύετε; Δεν τα βλέπατε τα σημάδια; Πείτε μου, που είδατε την Άννα Βίσση να κάνει χλιδές και σπατάλες και μετά ελάτε να μου πείτε, αν έκλεβε την εφορία δηλώνοντας 3.000 ευρώ το μήνα εισόδημα. Η Άννα Βίσση τα τελευταία χρόνια βροντοφωνάζει ότι είναι «νεόπτωχη» άσχετα που εσείς παρόλο που θέλετε να λέγεστε θαυμαστές της απόλυτης, δεν ακούγατε τις κραυγές της
. Καταρχήν δεν βλέπατε τι φορούσε; Πάω στοίχημα ότι εσείς που βγάζετε τουλάχιστον 600 ευρώ το μήνα η τελευταία φορά που σκεφτήκατε να κόψετε το παλιό σας σκισμένο τζιν με ψαλίδι και να το κάνετε βερμούδα πρέπει να ήταν όταν πηγαίνατε στην Τρίτη γυμνασίου.
 Η Άννα όμως το έκανε. Και σέταρε την «καινούργια της βερμούδα» με μια παλιά μπλούζα που ξέχασε ο Καρβέλας φεύγοντας από το σπίτι ακολουθώντας τις συμβουλές της στυλίστριας σε εκείνη την εκπομπή με τίτλο «πώς να κάνετε τα παλιά σας ρούχα να μοιάζουν με καινούργια- κάντε εξώπλατο το παλιό σας t-shirt». Απλά επειδή η Άννα είναι αξιοπρεπής κατάφερε να μετατρέψει την ανάγκη της σε στυλ.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνο το πλάνο στο ριάλιτι που είχε παιχτεί πέρσι στον Alpha, που η Άννα μαζί με την κόρη της Σοφία κάθονται οι δυο τους, δυο γυναίκες μόνες, στο μικρό φοιτητικό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη φτιάχνοντας μπλούζες και η Άννα υπομονετικά βοηθάει το παιδί της να κάνει χειροτεχνίες- λες και δεν είχε λεφτά να της πληρώσει μια ινδή βοηθό;

 Η μήπως ξεχάσατε εκείνη τη συζήτηση που της κάνει παρατήρηση γιατί το μπάνιο δεν είναι αρκετά καθαρό αφήνοντας να εννοηθεί ότι απόλυτη ξε-απόλυτη μόνη της καθαρίζει τους καμπινέδες η Άννα και στην Αθήνα και στο Μανχάταν. Ακόμη και τα τελευταία τραγούδια της Άννας φωνάζουν απελπισία, ανέχεια και οικονομική κρίση με τίτλους όπως «Τυραννιέμαι» και «Βενζίνη».
Όποιος θέλει λοιπόν να ψάξει για τραγουδιστές που φοροδιαφεύγουν να κοιτάξει σε άλλα ονόματα στην λίστα (όπως του Γερολυμάτου και της Αλέκας Καννελίδου που βγάζουν περισσότερα από την Βίσση) και να αφήσει την Άννα στη φτώχεια της.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: