Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Βρε πώς έχεις αδυνατίσει έτσι Κέλι!



Η 40χρονη Τζένι Γκαρθ που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά '”Beverly Hills, 90210” χώρισε μετά από 11 χρόνια γάμου με τον πρώην τώρα πια σύζυγό της Πίτερ Φατσινέλι και έχει χάσει πολλά κιλά. Ρίξε μια ματιά στην αδυνατισμένη ή πετσί και κόκαλο “Κέλι” που είναι πάντα κούκλα και χαμογελαστή αποδεικνύοντας πως υγεία να έχουμε και όλα στη ζωή περνάνε!


Με καυτό κίτρινο μπικίνι μας δείχνει το αδυνατισμένο της κορμί η Τζένι Γκαρθ που δείχνει να έχει αρχίσει σιγά-σιγά να ξεπερνάει όλα όσα έχουν συμβεί και να το καίει με τις φίλες της σε πρόσφατη εμφάνιση της με μαγιό σε πάρτι του Λας Βέγκας. Το κορίτσι πέρασε την περισσότερη ώρα μέσα στην πισίνα χορεύοντας ενώ όταν ήταν έξω από το νερό το διασκέδασε κάνοντας αστεία με τις φίλες της και έδειχνε πραγματικά να ξαναβρίσκει τον εαυτό της!



Η Τζένι Γκάρθ δηλώνει και η ίδια τις ανησυχείς της για το βάρος που έχει χάσει και σχετίζεται με τον χωρισμό της με τον πρώην άντρα της λόγω των αγεφύρωτων διαφορών τους. Φυσικά ο χωρισμός είχε σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχολογία της σταρ αλλά και στα κιλά της αφού οι διαφορές είναι μεγάλες.



H εμφανώς πολύ αδυνατισμένη Τζένι βολτάρει στους δρόμους της Νέας Υόρκης και επιλέγει να φορέσει το μπλε τζιν της και λευκό τοπ ενώ από τα μπράτσα της μπορούμε να καταλάβουμε πόσο βάρος έχει χάσει. Η μητέρα τριών παιδιών γνωστή από την σειρά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" που είχε τον ρόλο της Κέλι όχι μόνο δεν χάνει το στιλ της αλλά δείχνει σέξι με τις στιλιστικές επιλογές της.



Μετά από 11 χρόνια σχέσης και έχοντας χάσει αρκετά κιλά, η Τζένι νιώθει ξανά ο εαυτός αφού το φούξια της πάει πολύ! Έχοντας χάσει 6 κιλά μέσα σε λιγότερο από 5 μήνες περίπου θα έλεγε κανείς ότι τώρα είναι έτοιμη να βρει ξανά τον έρωτα ίσως; Καμία σχέση όπως λέει η ίδια αφού θα προτιμούσε να γλύψει ένα βρώμικο πάτωμα παρά να αρχίσει να βγαίνει ραντεβού.



Στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με τις κόρες της η Τζένι δείχνει να στις 10 Αυγούστου δείχνει να έχει χάσει ακόμη περισσότερο ενώ όπως βλέπουμε το πρόσωπο της είναι που προδίδει την στεναχώρια της αλλά και το κορμί της αφού ποτέ δεν ήταν τόσο αδύνατη.



Η Τζένη έχει ?χαλάσει? στο πρόσωπο το οποίο δείχνει σίγουρα γερασμένο. Τα κόκαλα της έχουν πεταχτεί και η ίδια μοιάζει να είναι σαν ακτινογραφία του εαυτού της ενώ ο λαιμός και οι φλέβες που ?πετάγονται? δείχνουν πόσο πολύ έχει χάσει.



Ο λαιμός της προδίδει ότι έχει αδυνατίσει πολύ εδώ σκέτη κουκλίτσα με λευκό τζιν παντελόνι και λαμπερό τοπ σε χρυσούς τόνους. Τώρα πια οτ λευκό τζιν δεν έχει να "διαγράψει" και πολλά.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: