Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Πόσοι άντρες είναι αρκετοί στο κρεβάτι;

Παρτενέρ- πόσοι και γιατί;

Τελικά ποιός είναι ο μαγικός αριθμός αντρών με τους οποίους πρέπει κανείς να έχει μοιραστεί το κρεβάτι του;



Πρόσφατη έρευνα βεβαιώνει πως το δέκα το καλό είναι το ιδανικό, τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες.
Και όταν λέμε δέκα, ούτε ένα παραπάνω, ούτε ένα λιγότερο! Κι αυτό γιατί λιγότεροι από 10 παρτενέρ, θεωρούνται πτωχή εμπειρία, ενώ περισσότεροι από 10 σε ρίχνουν στην κατηγορία ''ελευθέρων ηθών''.
Την έρευνα πραγματοποίησε η ιστοσελίδα γνωριμιών ''http://www.seekingarrangement.com/'' που συγκέντρωσε ένα ασφαλές δείγμα 1000 ανδρών και γυναικών κάνοντας την ερώτηση: με πόσους συντρόφους θα ήθελες να έχει κοιμηθεί ο ιδανικός άντρας/ η ιδανική γυναίκα για σένα.
Οι μισές γυναίκες και το 46% των ανδρών, απάντησε πως το 10 είναι το ιδανικό νούμερο ενώ μικρότερο αριθμό ανέφερε το 36% των γυναικών και το 42% των ανδρών.
- 11% των γυναικών και 10% των ανδρών ερωτηθέντων τόνισε πως ο ιδανικός αριθμός παρτενέρ είναι ανάμεσα στους 10-30 ενώ μόνο 3% τόσο των αντρών όσο και των γυναικών έψαχνε ταίρι με παραπάνω από 30 σεξουαλικές εμπειρίες με διαφορετικά άτομα!
Τολμάς να ρωτήσεις;
Μία πτυχή της έρευνας έχει να κάνει και με την κρίσιμη ερώτηση: με πόσους άντρες/ γυναίκες έχεις πάει. Μόνο το 35% των γυναικών ήθελαν να ξέρουν τη μαύρη αλήθεια ενώ στα αγόρια, το 70% προτιμά να έχει άγνοια του παρελθόντος της συντρόφου.
Σίγουρα πάντως, με βάσει τα ευρήματα αυτά, φανερώνεται πως αντίθετα με τους όρκους παρθενίας του παρελθόντος, οι άντρες και οι γυναίκες θέλουν στη ζωή τους να κάνουν σχέση με άτομα που διαθέτουν εμπειρία και χιλιόμετρα στο σεξ!
Στην πραγματική ζωή, γνωρίζουμε για αρσενικά που έχουν εξομολογηθεί πως είχαν μέχρι και 12.775 συντρόφους, όπως ο Γουόρεν Μπίτι ή 4000 όπως ο Μικ Τζάγκερ. Οι γυναίκες πάντα, ακολουθούν τη συμβουλή να μην μαρτυρούν πάνω από 3 παρτενέρ ενώ ο σωστός ο τζέντλεμαν ποτέ δεν ρωτά.
Στο WomenOnly, η απάντηση στην ερώτηση, πόσοι άντρες είναι αρκετοί μέχρι το γάμο, δίνει μέχρι στιγμής τα εξής αποτελέσματα:
Πόσοι άντρες είναι αρκετοί μέχρι τον γάμο;
Δυο-τρεις είναι απαραίτητοι για να ξέρεις πού βαδίζεις... 35%
Και ποιος μετράει; Το θέμα είναι να περνάς καλά! 22%
Νομίζω ότι αυτός ο ένας είναι υπερ-αρκετός... 17%
Τουλάχιστον πέντε! Γουρούνι στο σακί θα πάρουμε; 14%
Καμιά δεκαριά ίσως; Όσους περισσότερους γνωρίζεις, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες... 7%
Και γιατί να σταματήσουμε στον γάμο; Με μονοφάι θα τη βγάλουμε δηλαδή; 4%
Το ''SeekingArrangement.com'' είναι από τα μεγαλύτερα site γνωριμιών στον κόσμο και διαθέτει πάνω από 100.000 μέλη μόνο στη Μεγάλη Βρετανία.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: