Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Catherine Middleton: Το style application της Δούκισσας


Μια νέα εφαρμογή μεταδίδει τις εξελίξεις του Kate style στο κινητό μας.


"Λατρεύω αυτή την εφαρμογή. H Kate είναι φύσει style icon και τώρα μπρώ κι εγώ χωρίς κόπο να εμπνεόμαι απο τη γκαρνταρόμπα της χωρίς να υπερβαίνω το budget μου. Είναι σαν να έχω το σύμβουλο μόδας Gok Wan στην τσέπη μου".

Οι fan της Δούκισσας του Κέμπριτζ δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, που με μόλις 69 πένες μπορούν να έχουν στο κινητό τους το application που της στέλνει κατευθείαν στην πηγή του στιλ της, συχνά πριν καν η ίδια η Middleton προλάβει να φορέσει δημοσίως όσα ψώνισε.

Δημιουργός του Kate's Style List, όπως ονομάζεται η εφαρμογή για iPhone και iPad, που καταγράφει τι ακριβώς φοράει σε κάθε της εμφάνιση η Middleton, που θα το βρουν και πόσο κοστίζει οι θαυμάστριές της, είναι η 28χρονη Βρετανίδα ηθοποιός Helen Barclay.

Η ιδέα ήρθε στην Barclay τα περασμένα Χριστούγεννα ενόσω βρισκόταν για ψώνια στα μαγαζιά. "Η Kate αναμειγνύει ανώνυμα κομμάτια με κομμάτια σχεδιαστών κι έτσι πολλά από αυτά που φοράει μπορείς να τα εντοπίσεις σε μαγαζιά όπως το Reiss και το Zara, από όπου αγοράζω κι εγώ τα περισσότερα ρούχα μου" δήλωσε στον βρετανικό Τύπο.

Η Helen απευθύνθηκε σε έναν φίλο software developer και πολύ σύντομα απάλλαξε από μια επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία πολλές copy - Kate's της διπλανής πόρτας που έχουν υιοθετήσει το προσιτό πριγκιπικό στιλ.

"Ξοδεύω τόσο χρόνο σε διάφορα fashion sites ή χαζεύοντας τις κολεξιόν των σχεδιαστών οn line που αναγνωρίζω κατευθείαν αρκετά από τα ρούχα της. Επίσης κάνω follow στο Twitter αρκετό κόσμο που προμοτάρει θέματα μόδας κι έτσι πολλές φορές ξέρω τi θα φορέσει η Kate στην επόμενη εμφάνισή της".

Και καθώς η Middleton, η οποία περιλαμβάνεται πλέον στις πιο αξιόπιστες Best Dressed λίστες του πλανήτη, απογειώνει εν μία νυκτί άσημους σχεδιαστές και φίρμες και φοράει σε περισσότερες από μία περιπτώσεις κάθε φόρεμά της, fashion lines και καταστήματα υποχρεώνονται να επανεκδώσουν λόγω ζήτησης κομμάτια προηγούμενων κολεξιόν, όπως συνέβη στο Reiss με το λευκό φόρεμα της φωτόγραφίας του αρραβώνα της με τον William.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: