Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Στη μάχη ρίχνονται τα... Αστέρια!


Στη μάχη ρίχνονται τα... Αστέρια!

Ο καθένας και οι σταρ του. Ο Μπάρακ Ομπάμα έχει τον Τζορτζ Κλούνι, ο Κλίντ Ισγουντ διεξάγει εκστρατεία υπέρ του Μιτ Ρόμνεϊ. Ομως στην κούρσα για την υποστήριξη του Χόλιγουντ, ο Δημοκρατικός έχει νικήσει τον Ρεπουμπλικάνο. Έχει την υποστήριξη των σταρ και όχι μόνο αυτών του Χόλιγουντ. Ο θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ Μαικλ Τζόρταν ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει ενεργά στη συγκέντρωση κεφαλαίων για την εκστρατεία επανεκλογής του αμερικανού Προέδρου.


Η στράτευση του Κλιντ Ισγουντ υπέρ του Μιτ Ρόμνεϊ δεν προκάλεσε έκπληξη. Ο «Βρώμικος Χαρι» ψηφίζει τους Ρεπουμπλικάνους από την εποχή του Ντουάιτ Αϊζενχάουερ. «Η χώρα μας έχει ανάγκη να πατήσει γκάζι», δήλωσε ο 82χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης, εγκωμιάζοντας τη «γοητεία» και την «ηγετική ικανότητα» του μορμόνου υποψήφιου.

Όμως το Χόλιγουντ έχει «αγκαλιάσει» τους Δημοκρατικούς. Τα χολιγουντιανά στηρίγματα του Ρόμνεϊ ωχριούν δίπλα σε αυτά του Ομπάμα. Το περιοδικό «Φορμπς» μέτρησε τα βιντεοκλίπ των διαδήμων στο Υοutube: 15 υπέρ του Προέδρου, 0 υπέρ του κυβερνήτη της Μασαχουσέτης.

Δίπλα στον Ομπάμα βρίσκονται ο Μπαντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί, η Εύα Λονγκόρια, η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ, ο βασιλιάς της χιπ-χοπ Jay-Z, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Σπάικ Λι, η Σάλμα Χάγεκ, ο Ρίκι Μάρτιν, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, η Σάρα Τζεσικα Πάρκερ, η Τζέιν Λιντς και η Χίλαρι Νταφ.

Απέναντι βρίσκουμε μερικούς ρόκερ, τραγουδιστές της κάντρι και άλλους υπερασπιστές του δικαιώματος στην οπλοκατοχή, όπως ο Τσακ Νόρις και ο Γιον Βόιτ. Την υποψηφιότητα του Ρόμνεϊ υποστηρίζουν επίσης ο Τεντ Νάτζεντ, ο Κιντ Ροκ ή ακόμη ο Τζιν Σίμονς, ο μπασίστας τους συγκροτήματος Kiss, για τον οποίο «η Αμερική είναι μια μπίζνα και πρέπει να διοικείται από έναν μπίζνεσμαν».



Αντζελίνα ΤζολίΗ στράτευσή της ωραίας ηθοποιού υπέρ των Δημοκρατικών και ιδιαίτερα του Μπάρακ Ομπάμα είναι γνωστή από καιρό και συνεχίζεται, παρότι πρόσφατα δημοσιεύματα την έφεραν να δηλώνει «απογοητευμένη» από τον Πρόεδρο.



Γιον ΒόιτΑντίθετα με την κόρη του, την Αντζελίνα Τζολί, ο βετεράνος και τιμημένος με Οσκαρ ηθοποιός ψηφίζει Ρεπουμπλικάνους και είχε ταχθεί υπέρ του Ρόμνεϊ ήδη από τις προκριματικές εκλογές του κόμματος.



Εύα ΛονγκόριαΔιάσημη από τις «Νοικοκυρές σε απόγνωση», γύρισε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει τους λόγους για τους οποίους η κοινότητα των ισπανόφωνων Αμερικανών πρέπει να ψηφίσει υπέρ της επανεκλογής του Μπάρακ Ομπάμα.



Τσακ ΝόριςΣυντηρητικός και ακτιβιστής υπέρ της οπλοκατοχής, ο 72χρονος ηθοποιός ταινιών δράσης κατηγόρησε τον Ιούνιο, τον Ομπάμα ότι εργάζεται παρασκηνιακά, για να στρέψει το σώμα των προσκόπων των ΗΠΑ υπέρ των γκέι.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: