Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Δεκαπέντε χρόνια από το θάνατο της «θλιμμένης» πριγκίπισσας


Δεκαπέντε χρόνια από το θάνατο της «θλιμμένης» πριγκίπισσας

Σαν σήμερα, στις 31 Αυγούστου 1997 η είδηση ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι νεκρή κάνει τον γύρο του κόσμου. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η αγαπημένη πριγκίπισσα «έφυγε».


Η Νταϊάνα γεννήθηκε την 1η Ιουλίου του 1961 στο Sandringham, Norfolk της Αγγλίας. Γόνος αριστοκρατικής οικογένειας, ένιωσε την εγκατάλειψη όταν η μητέρα της έφυγε και έμεινε μόνη με τον πατέρα της.

Το 1977 και σε ηλικία 16 ετών γνώρισε τον πρίγκιπα Κάρολο. Τότε, έβγαινε με την αδερφή της, Σάρα, αλλά τον χώρισε και αμέσως χωρίς να χάσει ευκαιρία πλησίασε την Νταϊάνα.

Την 29η Ιουλίου του 1981, περισσότεροι από 750 εκατομμύρια τηλεθεατές σε 70 χώρες θα μείνουν προσηλωμένοι στις τηλεοράσεις τους προκειμένου να παρακολουθήσουν τον γάμο στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο.

Μπορεί πολλοί να νόμιζαν ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της πριγκίπισσας, αλλά η ίδια μόνο γνώριζε τι περνούσε μέσα της. Πάλευε να ξεπεράσει το ειδύλλιο που εξελισσόταν πίσω από την πλάτη της αφού ο Κάρολος αγαπούσε την Καμίλα, αλλά δεν την ήθελε η μαμά του, Βασίλισσα Ελισάβετ.

Στις 21 Ιουνίου του 1982 έμεινε έγκυος στον Γουίλιαμ και δυο χρόνια αργότερα, έφερε στον κόσμο τον Χάρι. Τότε, ήρθε και η πλήρης απογοήτευση για τον Κάρολο που ήθελε κόρη.

Από την γέννηση του δεύτερου γιου, στις 15 Σεπτεμβρίου του 1984 ξεκίνησαν και τα προβλήματα στη σχέση τους. Όλος ο κόσμος ήξερε για την κρυφή σχέση του πρίγκιπα και η Νταϊάνα έκανε τα στραβά μάτια. Στα 24 της χρόνια, είδε τον γάμο της να καταρρέει και μοναδική επιλογή της ήταν να ασχοληθεί με κάτι που θα της γέμιζε τον χρόνο και θα την ευχαριστούσε. Έτσι ξεκίνησε τις φιλανθρωπίες και βοηθούσε άτομα που την είχαν πραγματικά ανάγκη.

Ο κόσμος την αγκάλιασε ακόμα περισσότερο, όταν το 1992, κυκλοφόρησε ένα βιβλίο-βιογραφία, όπου έμαθε πως περνούσε κατάθλιψη, ο Κάρολος την αποκαλούσε στρουμπουλή, ενώ λόγω αυτού ήρθε αντιμέτωπη με τη βουλιμία.
Η σχέση τους περνάει κρίση και καταλήγει στο διαζύγιο, ενώ μέσα σε λίγους μήνες τα μέσα θέλουν την πριγκίπισσα με νέο σύντροφο. Στις 7 Αυγούστου του 1997, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες με τη Νταϊάνα και τον νέο της σύντροφο, τον πολυεκατομμυριούχο Ντόντι Αλ Φαγιέντ. Αυτός ήταν και ο τελευταίος μεγάλος της έρωτας.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 31ης Αυγούστου του 1997, η Νταϊάνα βγαίνει από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου Ριτζ, όπου έμενε με τον αγαπημένο της Αλ Φαγιέντ στο Παρίσι και μπαίνουν μαζί και με τον σωματοφύλακα στο αυτοκίνητο.

Από τη στιγμή που μπήκαν στο αυτοκίνητο, ξεκίνησε η «καταδίωξη» από τους παπαράτσι. Το αυτοκίνητο πέρασε δίπλα από την είσοδο των Ηλυσίων Πεδίων και μπήκε δεξιά στον επόμενο δρόμο, φτάνοντας στις όχθες του Σηκουάνα. Εισήλθε και εξήλθε από ένα τούνελ και στη συνέχεια από ένα δεύτερο. Δεν πρόλαβε όμως βγει. Ήταν πια πολύ αργά.

Ο οδηγός είχε πιει, προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τους παπαράτσι που κυνηγούσαν με τις μοτοσικλέτες την πριγκίπισσα. Το αμάξι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε μια κολόνα. Το πρωί, όλος ο κόσμος πληροφορείται την είδηση από τα ΜΜΕ. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έφυγε η αγαπημένη του πριγκίπισσα.


Πλήθος κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο με λαμπάδες, αρκουδάκια, λουλούδια για να πει το τελευταίο αντίο στη Νταϊάνα.



Δείτε τα βίντεο...

 

 





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: