Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα μας δείξει πώς να πιάσουμε το τέρας


Παίζει σε ταινίες πρώτης γραμμής, γοητεύει χωρίς προσπάθεια, σώζει πεζούς στην κίνηση της Νέας Υόρκης και τώρα ετοιμάζεται να γίνει και σκηνοθέτης.


Ο Ράιαν Γκόσλινγκ τα κάνει όλα. Παίζει σε ταινίες πρώτης γραμμής, γοητεύει χωρίς προσπάθεια, σώζει πεζούς στην κίνηση της Νέας Υόρκης και τώρα ετοιμάζεται να γίνει και σκηνοθέτης. Ο ηθοποιός του εντυπωσίασε στο «Drive» θα κάνει το ντεμπούτο του πίσω από την κάμερα με μια ταινία με τίτλο «How to Catch a Μonster» και πρωταγωνίστρια την Κριστίνα Χέντρικς (με την οποία είχαν συναντηθεί στα πλατό του Ρεφν).

Ο Γκόσλινγκ υπογράφει και το σενάριο της ταινίας που αναμιγνύει στοιχεία φαντασίας, νουάρ και σασπένς: στο σουρεαλιστικό περιβάλλον μιας υπό εξαφάνιση πόλης, η Μπίλι (Χέντρικς) είναι μια ανύπανδρη μητέρα δύο παιδιών που βυθίζεται σε ένα σκοτεινό υπόγειο κόσμο φαντασίας. Τη στιγμή που ο επίγειος κόσμος καταρρέει, ο έφηβος γιος της ανακαλύπτει ένα μυστικό δρόμο για μια μυστηριώδη υποβρύχια πόλη – ίσως τη λύση για την επιβίωση της οικογένειας;

Αν και το πιο συνηθισμένο πρώτο σκηνοθετικό βήμα το έχουμε συνδυάσει με πιο εύκολα θέματα – ρομαντικές κομεντί, indie δράματα- ο Γκόσλινγκ μοιάζει να ακολουθεί το δύσκολο δρόμο, έχοντας άλλωστε εμπειρία κοντά σε δημιουργούς όπως ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν και ο Ντέρεκ Σίανφρανς (“Blue Valentine”, “The Place Beyond the Pines”). Αν δε βρίσκετε αυτούς αρκετά ιδιαίτερους για να δώσουν το απαιτούμενο twist στη φαντασία του Ράιαν, η τελευταία του εμπειρία ήταν κοντά στον Τέρενς Μάλικ.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: